Моята лигавица след процедура ,да не ви плаша беше 2 мм.Това беше следващия МЦ след стимулация.Така и не ми дойде цикъла.Отделно имам проблем с ФСХ,високо е.Бях девет месеца на Фемостон,но поради много силно главоболие го спрях и сега ще пробвам с нов препарат Климонорм.Изписват се на жени пред и в менопауза.Отделно пия вит.Е,вземам ленено семе и вечер пия Мелатонин.От днес ще започна приема на Климонорм.
Не ми се пият тези хормонални препарати,но док каза че за сега ще трябва да ги приемам.Освен това имам проблем и с качеството на яйцеклетките.Пих Метфогамма 2 месеца преди процедура,не помогна. И сега като си представя ,че ще ме стимулират с Клостилбегит,а това лек.скапва лигавицата.не мога да ги разбета тези доктори понякога.Ако за едно е полезно определено хапче за друго вреди.
Пила съм и Естрофем,но в по -големи дози пак ме заблъска главоболието.Не занам какво ще ми предписват ,с какво ще ме стимулират,реагирам зле на стимулаци.
Моят пост стана като оплакване,ама наистина има моменти в които ми писва.Замислила съм се да ходя на хомеопат,само това не съм пробвала.