Гардже, защо все пак не направиш още един тест за бременност?
само ще споделя моят опит - не мога да кажа със сигурност за други момичета, а само за мен:
- МЦ ми беше само 3 дни при това много слаб след първата ми стимулация с клостилбегит (2 пъти по 1 на ден); Няколко доктора ме увериха, че сле случва това след стимулация - по-оскъден цикъл.
- Имала съм дебела лигавица на ехограф, но в същото време някакво възпаление/течение (което при мен може да се окаже и на алергична основа в крайна сметка) и нисък прогестерон от лабораторни изследвания в същия МЦ - докторката се чуди защо е така на ехографа - дебела лигавица, а на изследванията е иначе (т.е. трябва да е тънка) и след като ме прегледа на магарето видя, че явно има възпаление (или алергична реакция все още не мога да го хвана това какво е точно, защото микробиологията ми е чиста, цитонамазката показа само гъбички, последно и гъбички дори нямах, а някакви анаеробни - странна работа е при мен: хем възпаление/течение, хем няма патоген);
- При мен след един единствен прием на утрогестан МЦ ми беше страшно обилен, но и кафяв в началото.
- единствените месеци когато съм имала тънка лигавица бяха след като спрях цигарите, тогава цикълът ми беше страшно обилен - стигаше до 8 дни и явно организмът ми се чистеше от нещо - така и не разбрах от какво.
Странен случай съм си аз и това е.