tsvety_t, искам да те обнадеждя, че с лигавица 6,3 мм в деня на транфера (след ЗЕТ) успях да забременея. В момента съм в 10-та г.с. Подготовката премина само с Естрофем (3х1) и Виагра (Еротон) х 1 гл. вечер. Не увеличихме размера, но направихме добра структура. Каквото и друго да вклювахме в подготовката на лигавицата не помагаше.
През годините съм пила какво ли не за нея: листа от малина и червена детелина, див ям, Фертил СМ, Сириус Д, както и процедури целящи подпомагането и: лезии (надраскване на лигавицата в цикъла предшестващ транфера), ко култивиране на ембрионите, хистероскопия, която не установи проблем. За съжаление нищо не я повлияваше.
След като видях, че повече от това не иска да нараства настоях за трансфер, надявайки се на добрата структура. Още повече, че няма за кога да чакам по-добри резултати, тъй като времето ме притиска (на 40 г. съм). За радост Д-р Димитрова (Виена Ин Витро Център) се съгласи с мен и успеха е налице. Сигурна съм, че професионализма и, както и качеството на двата транферирани бластоциста са не по-малко важни.
Желая ти успех!