Здравейте,скоро не съм ви следила,но виждам,че много от вас все още не са преодолели проблема.При мен нещата са повече от интересни за това каква я вършат докторите,като ни приспят.Позволих си да направя консултация в клиника в чужбина.Направих цветна снимка,оказа се,че в матката имам големи сраствания и лигавицата не може да расте от тях.Изисках епикриза от клиника....От нея се оказа, че дори ме е оперирал лекар,при когото не съм била изобщо на преглед, още на втората ми хистероскопия/имам 4/са рязали сраствания,а на мен ми казаха,че са клампирали тръба.На четвъртата пак се е наложило,но този път знаех,че затова е операцията.НИТО ВЕДНЪЖ след тези процедури и след всичките пункции/3/ не ми бе предписван антибиотик,а е задължителен след каквато и да било интервенция.Позволих си да попитам 2 пъти дали ще пия,но докторите казваха,че не се налага.
В чужбина ми обясниха,че най-вероятно срастванията се появяват и рецидивират от вътрематочни инфекции,против които Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пие антибиотик.Освен това срастванията се лекуват с балон,а не със спирала,но у нас той не се използва.
Изводите направете сами.