Не съм ви писала, защото до скоро си мислех, че нищо няма да стане с моята лигавица. Е сега не че съм сигурна в успеха, но поне съм по-обнадеждена. На 3 юни, когато ми беше четвърти ден от цикъла бях на преглед и д-р Стаменов ми направи "биопсия" (поне така я нарече, взе ми клетки от матката) и каза, че след около 4 дни ще ми се обадя да сложим лекарство. Само, че никой не ми се обади и аз си записах час за преглед, който беше в събота на 21.06 и 22 ден от цикъла. Когато му казах, че с това взимане на клетките и направа на "лекарството" нищо не се е получило, той се обади на биолога, за да получи информация за мен. Оказа се по неговите думи "Положението ти е супер, пораснали са много и най-вероятно ще растат още". Сега чакам да ми дойде, за да се обадя и да ми кажат на кой ден да отида, за да "започната да ми ги връщат". Цитирам думите му, кой както ги разбере, нямаше много възможност да го разпитвам повече, защото му звъннаха по телефона. Шефкетова ми беше изписала и аспирин протект и лепенки Климара, но той каза, че не е нужно и мога да не ги пия на този етап. Всичко това доста ме обнадежди, но в същото време ми преди ми бяха казали, че не при всеки има ефект и в крайна сметка нищо да не се получи. Сега ще чакам да дойде момента и дано нещата се развият в добра посока. Когато имам повече информация ще ви пиша пак.