Добър ден и от нас.
Болни сме, вируса с температурата, Мишака го кара пети ден тежко, днес вече е по-бодър, Християн кашля като пушач. Вие как сте? Има ли болни с температура, мащабен бил този вирус сега!
Джам, дано Марти е добре вече, представям си какво ви е било. Кога планирате пак море. В тази връзка, аз се колебая, хич не слушат навън, и не знам как ще се справим с тях на море, но дали пък като наближат втората годинка, няма да им дойде акъл в главата. Все още не можем да седнем с тях никъде, и на улицата не се водят, тръщкане, лежане на земята.
Посоката винаги е обратната на нашата.
Бери, драго ми е. :)Да ти е жив и здрав Стефан!
Много се радвам за Мишанта, Уайт и Цветенце, сега на ред е Аничка да каже цвета на понтофките, когато се разкрие бебока. Още веднъж леки бременности, момичета!
За протокола, всяка седмица ме муфтят в яслата за такса са куклен театър и дори кино
, били гледали, кой знае, според мен са малки, у нас се задържат 2 минути пред тв, не ги свърта повече, ама давам кво да правя.
Споделете за яслите, почиват ли вашите през август, мен ме сюрпризираха, а уж нямаше да затварят и почнах работа, та сега съм в драма.
Бъдете здрави!