Хайде и ние да се включим в тази седмичната тема.
Тонино е почти оздравял, обаче аз нали тома не верни ще пусна по едни посявки, че ми се белее нещо в гърлото му. Аз се окопитих и съм по добре, пууууууу зор е болна мама да гледа болно дете, но слава богу оцеляхме и този път
Радвам се, че и Марти е пушка вече, страшен сладур ей ...
но и пък Ели - Боровинкова не отстъпва, нито по хубост, нито по инат ...
Честити розови и сини пантофки, аз редовно си ви чета, ама пусто нямам време да пиша два,три реда и чиститя о време.И аз се замечтах за чифт розови, даже снощи сънувах, че отново ще ставам мама, но в розово...кой знае ако е рекъл господ може и да стане реалност някой ден.
При Тони също има промяна от както пак проходи в яслата, всичко си изяжда там детето, повече започна да бърбори, но само аз засега включвам какво иска да каже
Пълен провал търпим с гърнето
. Кеф му е да си седи насран, че и лъже като свърши тая работата, добре че мама има силно обоняние, та от далеч надушвам какво е сътворил, а като го оставя по слип у дома, се кефи как се мокри, като се напишка. Спирам с тази инициатива, ще чакам да му дойде момента и ищяка, дето се вика.
Днес успях и да го подстрижа сама у дома, че имахме вече две истерии във фризьорският салон. Пазих му буклите за ДРЗ-то ама отново не се получи да видите беснеещата хуна
, която често е набеждавана за женски пол, пък аз си мълча че има чурка
. Добре стана подстрижката, ще се опитам още да дооформя, ако ли не, ще ходи такъв. Излъгах го, че ще прилича като тати и той беше очарован след това, което видя в огледалото, та чак и се целуваше.