Добро утро, приятелки мои
Маринка - Тримата мускетари според мен са по-близо до пожарната, отколкото до затвора, но някак си мисля, че говорим за едно и също заведение.. Те затвора и пожарната са близко, нали така
Става дума за Тримата мускетари, кото са близко и до Макао и са на бул.Сливница , там откъдето минава тролеят, на самия булевард. Аз поне други мускетари незнам и ако тримата мускетари са решили да се разпаднат на цели три пицарии ...
Наде, графиката ти не се вижда, отиди на календара, после на настройки и отметни да е видима за др. потребители.
А, да - да не забравя ... мен ме махнете от очакващи. Лелката си дойде, точна като швейцарски часовник. Затова поне се радвам, че е точна и не ме оставя да се надявам напразно (дори). Вече хич и не ме слагайте нито в ловуващи, нито в очакващи. Май ще направя пауза в надеждите и тем подобните му. То и без друго, Маринка ще посетя твоята докторка, за да видим имам ли ову. И така ще си минат още няколко месеца в изследвания. Няма дъно, таз бездънна яма - все нещо ново излиза за изследване ... но-о-о-о да сме живи и здрави ! На кой каквото му е писано...
Доста се отплеснах, затова засега чао и утре кой ще пуска темичката ?