0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Re: Нова слъчева седмица 15.06.09-21.06.09 :)
« Отговор #300 -: Юни 20, 2009, 18:53:25 pm »
Маринка засега тихичко честито,а в понеделник ще крещим като деца от радост.
До тогава спокойствие,мързелуване,глезотийки и много сериали.
А след това горда и важна  preggo още 8 месеца.
  <br />
« Отговор #301 -: Юни 20, 2009, 19:34:02 pm »
Привет, момичета,
Маринка  :crossfingers:  :crossfingers::crossfingers: :goodluck: за понеделник! Всички толкова се вълнуваме за теб  :D

Титибар, бързичко да оздравяваш  osi_9 :crossfingers:

Теди, приятно изкарване на "палатковия лагер"  :balk_170:

Дениска, как си бе, душичка??

« Отговор #302 -: Юни 20, 2009, 19:44:08 pm »
Хей, Деска .. къде се загуби ... аз така си те търсех теб ... Ще дойдеш ли на срещата ни другата неделя ?
Да, мило Гардже с удоволствие!  :D Само кажете къде и в колко часа! Много ще се радвам да ви видя всички!  :bighug:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #303 -: Юни 20, 2009, 20:43:50 pm »
Привет, момичета,

Дениска, как си бе, душичка??

:balk_21: добре съм миличка  :D в момента сме в почивка от бебеправенето, а и нямам никакво време по цял ден сме навън с малкия и така, но много ви мисля всички да знаете и много, много, много си ви обичкам  :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug2:
Желая ви приятна вечер.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #304 -: Юни 20, 2009, 20:45:38 pm »
Хей, Деска .. къде се загуби ... аз така си те търсех теб ... Ще дойдеш ли на срещата ни другата неделя ?
Да, мило Гардже с удоволствие!  :D Само кажете къде и в колко часа! Много ще се радвам да ви видя всички!  :bighug:
На 28 юни неделя (следващата) в 12ч. на "Тримата мускетари" срещу Пожарната.. Да дойдеш, ей ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #305 -: Юни 20, 2009, 22:19:32 pm »
Е резултата от кръвния е Beta HCG 8.91 при реф.ст.сти
 mIU/ml 0 - 1 (при небременни) не знам какво да мисля,но моята Приятелка Бубе е майка на Яна с ЧХГ 7.Дай Боже да съм бременна.[/left]
Стискам палци твоето чудо да се подтвърди в понеделник! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :cloud9: preggo

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #306 -: Юни 20, 2009, 22:36:46 pm »
Честито, Марина. Спокойни девет месеца.
Ти на кой ден прави бета ЧХГ?

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #307 -: Юни 21, 2009, 00:04:42 am »
Ей Гардже,нали срещата беше на "Тримата мускетари" до затвора не срещу пожарната,пък и срещу пожарната има ли или нещо бъркаш.
Галя 77,ЧХГ пуснах на 16-ти ден от трансфера.
На всички ви много благодаря за стиснатите палци,но ги задръжте до понеделник,просто още не е сигурно.Дай Боже да съм бременна.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Марина75

• 3039
« Отговор #308 -: Юни 21, 2009, 10:40:40 am »
А така,снощи последна,днес първа.Добро утро,поспаланки,хайде навън пече,птички пеят,ставайте и кой на плаж,кой на разходка,да използваме пълноценно почивния ден.Хайде да сложапо едно кафе,че май скоро не съм се записвала

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #309 -: Юни 21, 2009, 10:47:00 am »
Добро утро милички, нямам удоволствието да ви пиша всеки ден, но затова пък днес съм станала по рано за да направя по кафенце и да ви почерпя!

Докато го напиша и Марина 75 ми изпревари  :balk_600:
 Може ли някои  да ми види графиката и да каже дали имам някакав шанс този медец да да не ме навестява гаднала леличка.
« Последна редакция: Юни 21, 2009, 10:53:46 am от nadelin »

*

crow

• 2670
« Отговор #310 -: Юни 21, 2009, 10:59:37 am »
Добро утро, приятелки мои :)
Маринка - Тримата мускетари според мен са по-близо до пожарната, отколкото до затвора, но някак си мисля, че говорим за едно и също заведение.. Те затвора и пожарната са близко, нали така :) Става дума за Тримата мускетари, кото са близко и до Макао и са на бул.Сливница , там откъдето минава тролеят, на самия булевард. Аз поне други мускетари незнам и ако тримата мускетари са решили да се разпаднат на цели три пицарии ... :)
Наде, графиката ти не се вижда, отиди на календара, после на настройки и отметни да е видима за др. потребители.
А, да - да не забравя ... мен ме махнете от очакващи. Лелката си дойде, точна като швейцарски часовник. Затова поне се радвам, че е точна и не ме оставя да се надявам напразно (дори). Вече хич и не ме слагайте нито в ловуващи, нито в очакващи. Май ще направя пауза в надеждите и тем подобните му. То и без друго, Маринка ще посетя твоята докторка, за да видим имам ли ову. И така ще си минат още няколко месеца в изследвания. Няма дъно, таз бездънна яма - все нещо ново излиза за изследване ... но-о-о-о да сме живи и здрави ! На кой каквото му е писано...
 Доста се отплеснах, затова засега чао и утре кой ще пуска темичката ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #311 -: Юни 21, 2009, 11:06:48 am »
МАРИНКА добро утро мила!благодаря ти за хубавото кафенце ще си пийна защото знам чее късметлийско.МАРИНКА много ама много :crossfingers:ще чакам с нетърпение утрешният резултат аз съм сигурна че той щее + няма да сме броили напразно я.при мен най-после т започна да се покачва но стози мой 28дневен ц незнам на какво да се надявам а и от снощи нешо рано рано ме започна пмс такаче може да ме преместите в очакващи ама какво и аз незнам.при нас нещо времето е облачно но важното настроението да е весело.хайде от утре нова темичка нов късмет за всички ни.приятен и хубав ден милички!!!          НАДЕЛИНКА благодаря и на теб за кафенцето закусчицата. :bighug:     ГАРДЖЕ съжалявам за посащението на онази но ще видиш че като се оставиш по течението и се пооспокоиш токувиж ни изненадаш а така и ще стане     НАДЕЛИНКА според мен графиката тие добра нали знаеш че шанс винаги има дори и когато най-малко го очакваш ако искаш попитай и ДЕНИС за графиката си тя е нашият експерт.мале мале аз вчера нали не писах и сега май гледам да си наваксам :D                                 
« Последна редакция: Юни 21, 2009, 11:13:39 am от berche »
[/url]
« Отговор #312 -: Юни 21, 2009, 11:09:24 am »
garga  не се отчаивай миличка  :bighug: :bighug: :bighug: всички сме с теб!
Мисля,че оправих графиката.

*

Марина75

• 3039
« Отговор #313 -: Юни 21, 2009, 12:12:05 pm »
Гардже,затвора е до цирковата площадка,аз имам предвид точно там пицарията,която е на ул.Тролейна.Не говорим за едно и също нещо.

« Отговор #314 -: Юни 21, 2009, 12:14:30 pm »
Добро утро и от мен!
Маринка, мерси за кафенцето идва точно навреме! Наделин и на теб миличка, страхотна закусчица си спретнала!
Момичета, аз честно казано на тази пицария не съм ходила, но щом е на самия булевард ще е срамота да не я намеря. Ей сега ще питам чичо Гугъл къде точно се намира.. И да питам вие с мъжете ли ще идвате или ще сме си по женски?
Маринка, сега погледнах има пицария на бул."Сливница" и на ул."Тролейна", на коя от двете сте се разбрали?
Гардже, и аз цъфнах днес, а толкова много се надявах... Правих инсе този месец и вече си мислех, че няма начин този месец да не е моят, но уви.. борбата продължава!

*

crow

• 2670
« Отговор #315 -: Юни 21, 2009, 12:28:23 pm »
Нека да е на Сливница ... Поне е малко по-близко до центъра и ще е по-удобно за всички. Иначе се отдалечаваме в посока кварталите и няма да е подходящо за всички да отидат чак там. А някои като Фибчо идват даже от друг град :)
 Все пак нека уточним де .. защото когато аз четох за срещата, се споменаваше пожарната и затова и запомних, че е тази пицария до Макао :)
 Но в крайна сметка както се уговорите :)
« Отговор #316 -: Юни 21, 2009, 12:49:51 pm »
Добро утро, момичета,

Благодаря за кафенцето и закуската на Маринка и Неделинка  :wink:

Гарджеееее  :( , да я гониш бързо тази вещица  :lol: . Много хубаво си решила да направиш малка пауза, сигурна съм че след това всичко ще е ок!!!

При нас днес е хладно и май ще пропусна плажа  :(

Приятна неделя на всички  :D

*

Марина75

• 3039
« Отговор #317 -: Юни 21, 2009, 13:38:18 pm »
Нека и Радостинка да си каже мнението,но по принцип аз като предложих имах предвид тази до затвора,бъркаш се Гардже не съм споменавала за пожарната.Но няма значение,нека всички да си кажат мнението.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #318 -: Юни 21, 2009, 13:55:47 pm »
Добро утро и от мен!Мерси за кафенцето и на Маринка и на Наделин.
Гардже ужасно съжалявам че тази вещица е дошла при теб,но дано след като приключиш със всички изследвания и се окаже че всичко е на ред Бог да бъде по-милостив и към теб!
Аз след като се намъчих с чайчета,капки за нос,ефералган и т.н. по-леки средства,от вчера съм на АБ.Само той помага при мен като се разболея.
Пожелавам приятен почивен ден на всички.
  <br />
*

crow

• 2670
« Отговор #319 -: Юни 21, 2009, 14:07:39 pm »
Mаринка, уговорете се както ви е удобно, защото аз другата седмица ще имам гости и може да не успея да дойда, така че с мен не е нужно да се съобразявате :)
Нещо се заоблачи и във Варна, Наде ... и тук май днес не става за плаж. Обаче предполагам, че Радостинка е пак на риболов :)