0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Нова слъчева седмица 15.06.09-21.06.09 :)
« -: Юни 15, 2009, 08:59:54 am »
Светът е пълен с магия , просто трябва да го повярвате...
Така че , пожелайте си нещо ! Пожелахте ли си?
Добре . Сега го повярвайте.....с цялото си сърце !
Време е през тези седем дни да се случат много хубави неща!
Време е желанията да започнат да се сбъдват

ОЧАКВАЩИ                               

14.06 - nomine     :bfp:   :crossfingers:         
           15.06 - vili_nik   :bfp:   :crossfingers:     

ЛОВУВАЩИ                   

rouzi-anna     :bed:                   
           saraapl        :bed:                               
           Sof            :bed:                                   
           violeta1974    :bed:           
           *DORINOL*      :bed:           
           rashi          :bed:               
           deska_meska    :bed:         
           goskata        :bed:   
           berche         :bed:
           Чоки           :bed:
           viki_vat       :bed:
           viviq          :bed:

Добро утро  :)
Честита нова тема, дано се напълни с много положителни тестове!
Желая много усмивки и сбъднати мечти тази седмица  stork-girl
Късмет на ловуващите  :pleasantry:  :goodluck:

:blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:
« Последна редакция: Юни 21, 2009, 12:03:39 pm от Елфи »
Re: Нова слъчева седмица 15.06.09-21.06.09 :)
« Отговор #1 -: Юни 15, 2009, 09:39:26 am »
Добро утро поспаланки!
Нека започнем седмицата с  :bfp1: тестче,за да върви така до края :D
Усмихнат,весел и късметлийски ден на всички!
Искам да ви напрегръщам и нацелувам!
 :blowingdust: :blowingdust2:

*
« Отговор #2 -: Юни 15, 2009, 09:42:09 am »
Очаквах някой да сервира кафенцето но какво по хубаво от една такав освежаваща новина  :D!
Честито мила и лека бременност :P
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #3 -: Юни 15, 2009, 09:42:33 am »
Добро утро, може ли да се включа и аз  :D. Ще ме прибавите ли към списъка с ловуващите  :bed:
*
« Отговор #4 -: Юни 15, 2009, 09:46:32 am »
Добро утро, може ли да се включа и аз  :D. Ще ме прибавите ли към списъка с ловуващите  :bed:
Все още можех да редактирам  :)
и те сложих в списъка
*
« Отговор #5 -: Юни 15, 2009, 09:55:11 am »
Зизенце, благодаря ти мило за темичката! Веднага слагам кафенце!

Малвинче,  :D толкова се радвам. Браво миличко! Денят ми се осмисли вече, няма защо да ходя на работа, ама се налага! :lol: :lol: :lol:
Приятен ден на всички!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #6 -: Юни 15, 2009, 10:08:24 am »
Оле, тука цели три бременилки ... Много хубава новина Малвинка ... Супер се радвам за теб ... Сега чакаме и Хриска да се включи за да увеличи шансовете ни за тази седмица.. Много сме се наредили на клона за тази седмица да знаете ...
Ех, че ще е хубаво да се махнем от тази тема накуп .. Стискайте палци момичета, нека до края на месеца да се преместим при съседите.
 Целувки, лек ден и хубава седмица пълна с много, много +++ тестчета и висока БТ !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #7 -: Юни 15, 2009, 10:10:45 am »
anmar твойте бележки ми напомнят на моите  :lol:
с този кръст  :lol:.и мен ме почнаха от 21-я ден и все още ги имам  :D!
Дано и при теб се окаже същото положение.Незнам дали да го отдавам на бременността но болки в кръста нензаех какво е  :?.а сега..
*
« Отговор #8 -: Юни 15, 2009, 10:17:09 am »
anmar твойте бележки ми напомнят на моите  :lol:

:balk_21:

"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #9 -: Юни 15, 2009, 10:50:28 am »
Добро утро и от мен.Да ни е честита новата тема и дай Боже до края на седмицата да се напълни с много положителни тестова.Заянка ,благодаря ти за темата,дано донесеш късмет на всички ни,нареждам се веднага под бременелските вируси.
Малвинка,честито,много се радвам,ей на това се вика хубаво начало на седмицата.Нареждам се и под твоите вирусчета,та дано като все съм под бременелските ви вируси да съм се заразила и аз вече и да не оздравявам в близките 9 мес.
Гардже ,не съм ви изоставила,наистина пощурях с тоя филм,ама и вчера след обяд ходихме на гости.На мъжът ми братовчедка му се ожени в Дания и чвчера дойдоха на гости на мама и тати,и изненада-нашата бременна в края на 4-я мес.,опипах й коремчето за късмет.
Е лек и пълен с много усмивки ден ви желая,аз пак засядам над сериала,н ще хвърлям и по едно око насам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #10 -: Юни 15, 2009, 11:27:12 am »
Добро утро мили приятелки!
Какво по-хубаво от това първата вест която,ще чуеш за деня да бъде тази,че си имаме бременно момиче.То за Малвинка се знаеше вече просто трябваше да се сложи подписа и печата.Не му се гади на човек всеки ден просто ей така.
Заяна страхотна ръка имаш.Първия пост след твоя е +++++++.
Дано седмицата да се препълни с +++++.То в списъка на очакващи само за днес има три момичета.Ще чакаме отчет.
Желая ви лека и изпълнена с настроение седмица!
  <br />
« Отговор #11 -: Юни 15, 2009, 11:55:30 am »
Добро утро и от мен! Не сам писала от една седмица. Което не означава, разбира се че не ви чета във всяка свободна минута  :balk_21: , искам да честитя на всички нови бремелинки, и да кажа, че стискам палци на всички останали които ловуват.
За жалост аз май този месец няма да се радвам на  :bfp1:, но пожелавам двете чертички на всички ви.  :goodluck:

« Отговор #12 -: Юни 15, 2009, 12:01:37 pm »
Малвинка, честито мила и леки 9 месеца :)

Момичета, аз да се наредя ли в очакващи тази седмица? Днес ми е последен ден на Дуфастона и кога трябва да НЕ очаквам според вас? Според мен на 20ти трябва да си направя тест, ако не падне БТ и лелката не ме навести.
Не искам лелкааааааааааа.....я някой да постне вещерските очи от миналата седмица, че явно гонят лелището :)
[/url][/url]
« Отговор #13 -: Юни 15, 2009, 12:12:24 pm »
Добро утро милички -аз колкото повече мисля толкова повече осъзнавам май,че тия поликистозни яйчници ми играят лоша шега.Имам графики за 4месеца и само на една от тях има овулация със сигурност (че и положителен тест за бр),но в останалите не може да се твърди със сигурност.Така ми е притеснено сега ще чакаме нов МЦ да чакаме хубав фоликул и да го пукаме с прегнил.Някой от вас има ли повече опит или информация за това дали ще има резултат или просто експеримент?Благодаря ви и успешна седмица желая на всички с много положителни тестове .Ето милички за всики вещерските очи нека изгонят лелката за 9 месеца.Прегръдки.

*
« Отговор #14 -: Юни 15, 2009, 12:19:34 pm »
Добро утро 
Хахах, браво Госка, супер плашещи очи пускаш ;)))

Малвинка, браво браво на теб и честито :) Стискам ти палчета ;)
Страхотна новина, все така да бъде и занапред!  :crossfingers: :crossfingers:

Жасминке, дано не дойде лелището!! :crossfingers: :bighug: :bighug:

Усмихнат ден на всички  :D

« Отговор #15 -: Юни 15, 2009, 12:20:36 pm »
Добро утро , то май вече добър ден и от мен и честите нова темичка :) Дано всички които са в списъка на очакващите да не дочакат лелището а да се похвалят с две чертички :) Пожелавам ви лека, спорна и усмихната седмичка
Гуш на всички  :bighug:
« Отговор #16 -: Юни 15, 2009, 12:22:28 pm »
Добро утро, момичета,
Благодяря, Заянка, за темичката, нека както е започнала така да продължи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Чакаме още момичета да се похвалят  :)

Малвинка, честити две чертички и леки  :cloud9: и после здраво  :babyflips:

Мисля че Анмар ще е следващата  :wink: и след нея Маринка  :wink: - дано, дано, дано и двете видите двете чертички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Дано на Гери "магията" действа и вещицата да навестява само тези които я чакат

Жасмин, дано не те навестява неканената  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Приятен понеделник на всички  :bighug:

*
« Отговор #17 -: Юни 15, 2009, 12:36:09 pm »
ЗАЯНКА благодаря ти миличка за новата темичка!виждаш ли започва ме с :bfp:а до края на седмицата да се маха ме една по една да ни няма.МАЛВИНКА мило честито пожелавам ти най-леките 9месеца.АНМАРЧЕ благодаря ти за вкусното кафенце и се готви защото ти ще си следващата която ще ни се похвали с :bfp: :crossfingers: МАРИНКА малко остана днес е вече ден6 :crossfingers: ЖАСМИН,ГАРДЖЕ вие сте следващите preggo :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:момичета пожелавам на всички ви много сбъднати мечти през тази седмица :bighug:
[/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #18 -: Юни 15, 2009, 12:44:29 pm »
Абе днес не мога да преброя колко бременни има в темата ? Заяна, Малвинка, Хриска, Магинце ... браво успели момичета !!! Пръскайте вируса насам :)
Целувки на всички и много вяра в успеха, ей ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #19 -: Юни 15, 2009, 13:04:26 pm »
Здравейте и от мен скъпи момичета!Честита темичка,наистина няма по хубава от тази новина.Честито миличка Мавлинка,и на всички ловуващи стискам палци.Дано хубавото време, ни донесе повечи късмет и положителни емоции.Хубав ден на всички и много  :grouphug: :dance2: :bighug: