Здравейте,
На 26 год съм,преди известно време почувствах болка в областта на левия тестис (не мога точно да локализирам болката,затова казвам "в областта).Ходих на лекар -направиха ми ехографско изследване,спермограма и изследване на еякулат.Резултатите от ехографа бяха следните -Простата с нормални размери,субвезисално разположена с 3 калцификата централно разположени,Киста 5 мм в областта на главата на левия епидидим.леко отчен ляв епидимит.Двустранно тестиси б.о.Спермограма -с леко намалена оплодителна способност.Еякулат-отрицателен резултат за каквито и да е микроорганизми или инфекция.
Доктора ми каза,че трябва да пия Тибестан и Проксел...( това не го разчитам на рецептата)за да се подобри спермограмата ми.В крайна сметка не можах да разбера на какво се дължи тази тъпа болка,той каза. че не вижда нищо което да я предизвиква? но въпреки това и в момента я имам и това ме притеснява(болката оприличавам на чувството след продължително еректирало състояние без да последва изпразване).Мисля да потърся и второ мнение.Ще съм благодарен ако ме посъветвате как да постъпя.Благодаря ви!