0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Не питат мен ,ама ........
Цитат на: Марина75 в Септември 17, 2009, 18:27:32 pmНаправих ето това-задуших зелен фасул,сложих го в тава с олио,чесън,зехтин и копър,полях с течна сметана за готвене,обърках и слажих във фурната за около 30 мин.,да се сгъсти.Накрая наръсих с наст.кашкавал и запеках.Изглежда и ухае добре,ще видим след малко как е на вкус.Това ми хареса Този зелен фасул какъв беше - пресен, замразен,консерва? от едрия, или има един дребен и по-кръгъл като напречно сечениеСамо сметана - без вода изобщо?И как беше на вкус?
Направих ето това-задуших зелен фасул,сложих го в тава с олио,чесън,зехтин и копър,полях с течна сметана за готвене,обърках и слажих във фурната за около 30 мин.,да се сгъсти.Накрая наръсих с наст.кашкавал и запеках.Изглежда и ухае добре,ще видим след малко как е на вкус.