Леле как се радвам да го открия това чудо.
Никога съм нямала проблеми с цервикалната слуз, но се убедих че след известно време на неуспешни опити в организма е възможно да настъпят какви ли не проблеми.
Ето така примерно от няколко месеца не наблюдавам ЦС при мен, а винаги е била супер обилна и взех да се чудя какви билки , лекарства или мазила да си взема само и само да се възвърне. Наскоро си купих сироп за кашлица да видим дали ще има някавка файда от него. Обясних на аптекарката за какво ми е и дали има нещо специално за ЦС или благоприятстване на средата, но категорично каза че няма.
Срга ще търся директно този продукт да видим дали са го чували тук. В края на май имаме среща с гинеколога ми да видим резултатите от изследвания които са ни назначени и на двамата и ако всичко е на ред ще си го взема задължително.
Изчетох цялата темичка и видях много дискусии. Искам само да кажа за тези които се съмняват в това дали действа. Тоизи продукт е за да благоприятства средата на сперматозоидите и би действал само ако няма други проблеми. Ако има хормонални или други проблеми, използването на лубриканта става само хвърлени пари на вятъра.
Успех на всички