според мен е добре да се ползва този ПриСийд, защото действително "поправя" pH-то във влагалището за кратко, ако то например е по-ниско и така жената става по-податлива на инфекции (при по-ниско pH), сперматозоидите преживяват по-дълго с този ПриСийд. Мъжът ми също е доволен от него.
Но за съжаление според мен не е панацея. Ние го ползваме от около 3 месеца, вкл. и в последния месец на стимулация с клостилбегит + стимулация на мъжа ми с Трибестан (той започна с нея 3 месеца по-рано от началото на моята стимулация) + ехографски прегледи за точно таймиране на овулацията, която си беше на лице. За съжаление все още нямам резултат, което ме навежда на мисълта, че това си е просто спомагателен продукт и не трябва да се залага на него кой знае колко много. Ние все пак сме с "неизяснен фактор", та реших да взема мерки и в тази насока "неподходяща среда" за сперматозоидите - просто пак ударихме на камък. Иначе, що се отнася до "неподходяща среда" нямам никакви антитела, с които ПриСийда разбира се няма как да се справи, та остава за него единствено: да коригира временно недобро pH и подходяща среда за по-голяма преживяемост на плувците - все е нещо.