Аз пък разсъждавам малко по-различно...Продукта ако е читав,качествен и цената му е добра,не му трябват да му лепкат като ваденки още сто неща за зарибяване...Малко ми звучи като пазаруването от Телешоп...
По повод десетте лева и стандарта ни...Това е последното нещо ,за което можете да се хванете,че е по-скъпо от САЩ.Там всичко е по-евтино от БГ.Брат ми живее там и съм много наясно с цените...
Уважавам правото на всеки да си пазарува откъдето си иска,Аз само посочвам факти...За мен това да го имам на момента или когато съм пресметнала,че ще ми трябва е от първостепенно значение...После,вече трети месец, през който го ползвам,харча по 3 теста за ОВУ/ знаете че не се ползват от първия ден на цикъла/.т.е 3 лв отгоре...Е, аз съм от тези с оганичените възможности,кредитната ми карта отдавна е на червено,правя оптит от година на година и половина,защото финансово не мога да си позволя,ама разликата е колкото две капучина или нещо подобно...
За мен от първостепенно значение е да си помагаме с инфото ,че съществува такъв продукт и разгеле,България не само е чула,ама и видяла от него...Какво
по-добро от това.И другото ДАНО ДА СЕ ПОЯВИ И ПО ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ,ЗАЩОТО МОМИЧЕТА СПОДЕЛЯТ,ЧЕ ГО НЯМА