Здравейте,от няколко месеца ме боли корема ниско долу,една тъпа постоянна болка,която ме отпуска само през ноща и само след приемането на спазмалгон или аулин,иначе е по цял ден.От скоро започна да ме боли и кръста,също ниско долу.Ходих на гастроентеролог,нефролог,невролог,вътрешни болести-всичко ми е наред.Изследвания колкото искате-урини,кръвни картини,рентгени,ехографии и накрая-вдигане на рамене и "всичко ти е наред".Отидох на гинеколог-стрептококи от група Б,хламидия,уреаплазма,микоплазма,трихомони,гарданела,кандида - отрицателни.Цитонамазка-2 ПАП.Гледа ме с вагинален ехограф и накрая каза че не е и на гинекологична основа.Вече се отчайвам.Искам да имаме дете.Лекарите ми кават да си правим опити,но мен ме е страх заради тази болка.
Това което се чудя е:възможно ли е да имам възпалени тръби или яйчници и гинеколожката да не е видяла,защото само с ваг.ехограф ме гледа,не ме е натискала по корема или да ме опипва отвътре да види дали ме боли.Осланя се на изследванията.Може ли те да са в норма и въпреки това да имам възпалени тръби или яйчници,защото вече се чудя какво става с мен.Постоянна болка,а изследванията са в норма.Просто си мсиля,че въпреки всичко има нещо изпуснато.Моля за мнения,как се разбира дали са ти възпалени тръбите или яйчниците?Как да я накарам следващия път да обърне внимание точно на това,без да се осланя само на изследванията?