Цитат на: zuzana в Юни 26, 2010, 13:19:18 pm
Здравейте снощи се върнах след втора биопсия.Сложиха ми лекарство на деня на овулацията ,а бяха ми казали два дена след нея. Не можах да разбера как така го решиха в движение в момента ,когато влязох на преглед.Отделно никой не ми обясни какво точно значи това лоша биопсия.Отговаряха ми с някакви уклончиви отговори.Не мога да разбера защо е такава голяма тайна какво ни правят в крайна сметка ние имаме право да знаем какво се прави с нас, поне аз така мисля. Сега ще чакам резултата от биопсията и дано вече да е добър и да направим замразения трансфер , че вече нервите ми са опънати до краен предел. Успех на всички борещи се момичета.
Мистерия са тези биопсии наистина. При мен втората биопсия показа цитирам "подобряване и покачване на стойностите на два от рецепторите, но третия е паднал", което значеше, че изпускам деня за блокажа и отново повтаряме процедурите, а именно промивки, лекарство, контрола.
Дано при теб са добри!
и аз мисля така. трябва повече да ни обясняват какво правят с нас . ние сме им се доверили и би трябвало да знаем в какво положение сме и за какво си даваме парите ( а те не са никак малко). да не говорим колко нерви и надежди влагаме. когато се обаждаш за да си запишеш час за коментар секретарките веднага гледат да те отметнат чак за следващия месец под предлог " графика е препълнен" а това че губиш цял месец.... и настояваш , настояваш. и за какво да идеш до клиниката и да ти кажат "еми резултата не е много лош , но не е много добър" . и това е целия коментар.как да не се ядосаш