Тара - и аз съм така. Нямам проблем с генетичните (с изключение на тези за тромбофилията)и с имунологичните в кръвта.За това казвам, че според мен има смисъл - проблем излезна при биопсиите. При мен първата биопсия показа и инфекция, която лекувахме. Виждам добър ефекет, защото от тогава нямам никакви влагалищни инфекции, които преди лечението се повтаряха през месец - два и непрекъснато се тъпчех с лекарства. Плюс това няколко месеца след биопсиите забременях естествено, което за 10 години опити не се е случвало.
Има достатъчно информация в Интернет, чрез която човек може да си избере клиника. Аз лично положих доста усилия да проуча и вярвам, че не съм сгрешила в избора си.Имах и препоръки от лекари, лобиращи за различни клиники и ин-витро лекари, които на моменти доста ме объркваха.
Срещнах данни за какви ли не безумия по разни клиники, направих си изводи и съответно личния избор. За сега не съжалявам.
По-скоро смятам, че и в друга клиника да бях - на този етап пак нямаше да съм успяла.