Лошото е, че в повечето клиники (и със сигурност в моята) имунулогични и генетични изследвания се назначават след два неуспешни опита. Не разбирам логиката на тази практика, защо трябва да се хвърлят пари на вятъра и да се губи ценно време (да не говорим за нервите и притесненията и ревовете), като може всички изследвания да се пуснат предварително, а не след всеки опит да се сещат за още нещо, което да се изследва! Или изследванията са безмислени тогава, и се назначават просто да се прави нещо ...защото според мен ако наистина са "полезни" трябва да се направят ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Защо трябваше да минавам през един мисед (и кюртаж) и през една биохимична бременност, за да се разбере че НК клетките са ми завишени и че на мъжа ми левкоцитите за прекалено завишени!!!
Не съм лекар, не съм специалист, но ... защо повечето от нас трябва да минават и през деветте кръга на ада, преди всичко да се огледа и поне част от възможните проблеми да се отстранят!!!
Дори се замислям, дали не мога да се оплача на комисията на потребителите, чесно!!! Сигурно ще ме дават в "Господари на ефира" с такова оплакване...ама така де...мисля че такава политика на клиниките зя инвитро е неморална!
Успех на всички, и много информираност!!!