Мише,
от хотела сме много доволни. Изключваме само строителството, което за всички бързо построени нашенски хотели търпи забележки
Обслужването беше добро, храната разнообразна - аз с чиста съвест на бременна жена си пълнех чиниите от всички видове храни. За Вероника също имаше различни супи всеки ден, плодове... Най-доволни сме обаче от плажната ивица - чиста вода, чист пясък, достатъчно разстояние между шезлонгите. Не знам как е през пиковите юли и август, защото още в началото на юни хотелът беше пълен
. Абе за 390 лв за двама, за 6 дена всичко беше повече от добре
Водата беше студена първите дни, в детския басейн също, затова пълнехме надуваемото басейнче с малко морска вода и една 3-литрова бутилка от мин.вода, напълнена с гореща вода от хотела
Предполагам, че в Гърция водата ще е доата по-топла.
За това какво да носиш - аптечка и плажни принадлежности като имате, другото са подробности. На плажа носех шапка, вода са пиене, памперси и слънцезашитен крем. Също и тениска, ако задуха. За детето най-голямо удоволствие е цопането в басейнчето и ровенето из пясъка с кофички и лопатки
Каквото и да става, още първия ден ще видиш как ще ви протича ходенето на плаж. В крайна сметка отивате на цивилизовано място, ако нещо сте пропусали - и там би трябвало да го има
Да се допълня - Стеримар умишлено не носех, защото разчитах на морската вода
Вероника взе, че предпоследния ден се разсополи нещо, явно от дългото стоене в басейнчето (иначе рев
) държахме я на слънце, а последния ден и плакнех нослето с вода от морето и на другия ден беше почти без сополи... Не знам дали има общо...
Пожелавам ви едно незабравимо море, без използване на аптечката и с много весели, морски снимки!