0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Нова слънчева седмица 08.06.09-14.06.09
« Отговор #360 -: Юни 13, 2009, 16:30:27 pm »
Има нещо, което искам да ви попитам:миналия месец/на18.05/ на работата ми имаше акция "Дарете кръв и сапсете човешки живот" и понеже и друг път съм давала кръв и след това ми нямаше нищо реших и този път да го направя.Знам, че трябва да минат 6 месеца, за да се възстанови напълно имунната система, дали това може да повлияе на забременяването?!? Извинявам се предварително,ако ви се стори, че въпроса ми е глупав!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #361 -: Юни 13, 2009, 16:37:42 pm »
Гардже,1-2 часа, душата, ще отделиш време.Хайде моля те,няма да се бавим по-вече от час два.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #362 -: Юни 13, 2009, 17:17:55 pm »
:balk_144: :balk_145: Лоша новина момичетаааааа
много съм угорчена - злата вещица пак дойде да ме навести, вече я мразя.  osi_7
Сега почваме отначало.
Незнам дали ЦС има значение за забременяването, но този месец забелязах че е само една и съща - бяла кремообразна. Кажете ако знаете нещо
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #363 -: Юни 13, 2009, 17:54:32 pm »
Теди, за да могат плувците да преживяват по-дълго в теб - трябва ЦС да е белтъкообразна. Обаче това, че не си я забелязала, не значи че не я е имало .. Така си мисля... Не се тревожи - скоро ще стане бебо .. Обаче знаех си, че и днес Гери не е прогонила вещората от форума ... Вече официално забранявам на всички вещици да достигат до която и да е от всички нас идните месеци !!!  Първо ей това да дойде
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #364 -: Юни 13, 2009, 18:01:49 pm »
Здравейте  :D
Аз направих плажа за днес и си купих и една диня и след малко се размазвам на дивана  :D

Теди, съжалявам че вещицата те е навестила  :( . Дано другия месец те пропусне  :wink:

Гардже  :lol: :lol: :lol:

Приятен ден на всички  :)

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #365 -: Юни 13, 2009, 18:06:30 pm »
Съжълявам Теди, дано този месец наистина вече да е за последно. osi_2 Давай й червен картон и да си заминава за следващите 9 месеца.
*
« Отговор #366 -: Юни 13, 2009, 18:21:02 pm »
Момичета, слагайте по-малки снимки в темата, моля!
*
« Отговор #367 -: Юни 13, 2009, 18:27:56 pm »
 :oops: едва сега видях, че е огромна! Махнах я. Извинявам се
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #368 -: Юни 13, 2009, 18:47:45 pm »
Милички нямаше ме бях на питка на едни бебета -близначета така съм ги гушкала,че още ги усещам.Голямо щастие казвам ви направооо съм в еуфория още и не мога да кацна на земята и това ако не е Божи дар няма кое да е .Прелесни .Дано всички нас ни сподели същото щастие-бабата,майката,бащата греят.Ох,айде по същество......... да изгоним злата вещица поне за тия който не ги е връхлетяла още ...

Дано...даноооо ......данооооооо не дойде златаааа омразна вещица.

« Последна редакция: Юни 13, 2009, 18:56:21 pm от goskata »

*
« Отговор #369 -: Юни 13, 2009, 19:45:09 pm »
Милички нямаше ме бях на питка на едни бебета -близначета така съм ги гушкала,че още ги усещам.Голямо щастие казвам ви направооо съм в еуфория още и не мога да кацна на земята и това ако не е Божи дар няма кое да е
И аз си имах бебенце-гостенче снощи - и аз, и мъжа ми се прехласвахме цяла вечер по нея, ей, страхотно е... Голяма радост ни чака всички, да знаете!

Тедито, много съжалявам за онази, дето Гарджето поръча де я споменаваме. Нищо, за последно е, горе главата и докато е при теб хубавичко да и обясниш повече да не се вясва.

Аз лично, понеже приключих ловния сезон, вече се смятам за бременна до доказване на противното. Така де... 2 седмици ще си живея с илюзията.
« Отговор #370 -: Юни 13, 2009, 20:19:55 pm »
Аз се върнах от риболова :wink:, то наистина било много приятно да си с деца :wink: . Вече искам две :D . Умрях да се смея на хилядите им въпроси, бяха послушни, но не пропуснаха да се скарат :lol: - за едната рибка, която хванахме :lol:, кой да я върне обратно във водата :lol:
За срещата в Мускетарите съм съгласна с часа, въпроса е само като няма да правим резервация на нечие име, как ще се намерим :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #371 -: Юни 13, 2009, 22:23:22 pm »
Тук съм Гардже тук  :D Събра ми се работа тези дни, а и с милото миткосваме насам, натам та напоследък по-малко ви наглеждам  :D
Сега и аз съм съгласна за срещата, обаче и аз като Радостинка се чудя как ще се познаем ако просто отидем и седнем на някоя маса. Най-добре да се чакаме отпред и да влезем всички заедно какво ще кажете  :D
Гушкам ви всички и на всяка стискам палци за каквото трябва, а на олелилите се да гонят вещиците и да започват лова  :)
Маринка да топли бебоците в коремчето и след 1-2 седмици да си ги види на ехографа малките точици, а Гарджето и Фибо ги чакаме с положителните тестове  :D :D
*

crow

• 2670
« Отговор #372 -: Юни 13, 2009, 22:48:39 pm »
Е-е-е, Веси доживяхме да те видим пак .. Казах си - изпокриха се варненки :) Аз цял ден поспах, релаксирах, после се разходих, че и на водна топка бях  ... А там голяма забава падна ... Викат, свирят - голямо шоу .. Първия мач Комодор-ЦСКА - 9:7, падна Варненския отбор, а на втория Черно море - Вихрен ... гледах до 2:1 за Варна .. дано са победили :)
 Сега ще гледам някое филмче и лягам ... За срещата - как няма да се познаем бе-е-е - аз имам усещането, че ще ви надуша още като ви видя ... Маринка с бременното коремче, Радост слабичката сладуранка, Фибчо готината фитнесинструктурка с хубавото тяло ... Весито съм си я виждала и си я знам - сладуранката ми тя ... Елито и тя надявам се ще дойде - скица голяма ... Видите ли някой ухилен до ушите - тя е :) А мен по перцата ще ме познаете - гаааа-гаааа
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #373 -: Юни 13, 2009, 23:00:50 pm »
Охх,мацки на мене не разчитайте за хубави новини Лелището иде,днеска си изкара пантофите и сигурно до два дни тука ще ми цъфне на гостиии....ииии....ама как ми е кривооо,хем не се надявам мн мн,и все гледам да съм реалист ама...пак ми става кофти бе...така ме е свил корема,че няма начин да не ме пропусне...уааааа...хлъц...
ей така се чуствам.... http://www.dailymotion.com/video/x4u7kt__music
може да ме бийте после,ама много ми писна бе хора...много...

Вижте сега,ама обещавам като си дойда да се забавлявам и да разпускам до край 8) 8) 8)
Грачооо,мерси сладурка за комплимента,ама след тва инвитро няма да ме познаеш по хубавото тяло....така напълнях,и съм така подута все още,корем нямах и 67 кила като бях,а сега съм като след раждане,е по-добре съм отпреди месец...даже наскоро ме питаха дали не съм бременна....представяте ли сии..... :( :( :(

хълц...хълц....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

crow

• 2670
« Отговор #374 -: Юни 13, 2009, 23:15:27 pm »
Фибчо, какви ги говориш ? Имаш ли представа, че ме сърбят ръцете и се чудя кой задник да посиня ??? Никаква лелка няма да идва при теб ! Нали казах нещо !!! Ни при теб, ни при мен, ни при НИКОЯ от нас близките нам си колко месеца !!! Какво сега - разправии ли ще си имаме ?
 Значи ... ха, съм чула за вещицата да се спомене, че била посетила някой неканена - ха съм си купила по-голяма метла и от нейната !!! Пък - бой, бой .. така както е червена - ще посинее (бре със синя кръв ще е мръсницата .. благородничка) ...
То, Фибчо болките и при симптомите ги споменават, така че - горе главата, а като ти гледам графиката ... как да не й се порадва човек ..
П.П: Я-я-я, гледай кой се излегнал в корема ти моля ти се ... тц-тц-тц
*
« Отговор #375 -: Юни 13, 2009, 23:27:28 pm »
Здравейте милички!Аз преди малко си дойдох от работа и бързах да хапна,че бях умряла от глад и сега бързам да ви навестя :)
Фибчо слънце при мен цяла седмица ме боля кръст и яйчници ама точно както при злата вещица-ама а не дойде,така че горе главата! osi_9 :crossfingers:
Аз пък се замислям нормално ли е да нямам никакви симптоми на бременна,ама никакви.Все едно всичко си е по- старо му :ask:

*
« Отговор #376 -: Юни 13, 2009, 23:31:50 pm »
Здравейте мацки малко ми се развали компа и не можах да ви нагледам!
Гарджееее хихихих ха така дръж я червената мръсница под око ,че много взе да вилнее напоследък - аз още малко ще я трая и я пъдя  и ....лов, лов,лов !
Този месец  дано го хванеме яйцетоо!
Айде лека.....
[/url]
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #377 -: Юни 13, 2009, 23:51:18 pm »
Охх,ха ха ха ха ха...Гаргуно ша ма умориш от смях бре....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #378 -: Юни 14, 2009, 06:57:22 am »
миналия месец/на18.05/ на работата ми имаше акция "Дарете кръв и сапсете човешки живот" и понеже и друг път съм давала кръв и след това ми нямаше нищо реших и този път да го направя.Знам, че трябва да минат 6 месеца, за да се възстанови напълно имунната система, дали това може да повлияе на забременяването?!?

Цвете, ето тук една предишна тема... не отговаря директно на въпроса ти, но кой знае, може да ти помогне:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34980.20
« Последна редакция: Юни 14, 2009, 06:58:55 am от cigularche »
*
« Отговор #379 -: Юни 14, 2009, 08:16:50 am »
Добро Утро!
Да ви сложа аз кафенце и отивам в дневници, че от вчера почнах да пиша  :lol:

"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."