0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Нова слънчева седмица 08.06.09-14.06.09
« Отговор #220 -: Юни 10, 2009, 22:46:28 pm »
Хей-й-й, номер2, ето те - появи се :) Ами тез лошите очи - трябва да ги погалиш, да се съсредоточиш да ги погледнеш възможно най-свирепо и да им кажеш на ум "Прогонете вещицата за 9 месеца"
хи-хи-хи
Шегувам се, мила .. Очичките са една шега, дето никоя от нас още не знае какво да ги прави, ама ако видя + тест след 2 седмици, подозирам че Гери ще натрупа пари на мой гръб (за рекламата дето й спретвам).
Хриска, прочетох стари твои постинги и не подозирах че наистина си имала адски дълга и трудна борба. Още повече се зарадвах за теб и силно стискам палци всичко да е наред (а то просто няма как да не е) и те прегръщам - силна жена !!!
Вивс, как си - лова върви ли ? Кълве ли рибата?
Ще ви наглеждам аз ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #221 -: Юни 11, 2009, 00:04:55 am »
Ей къде изчезнаха всички? :) надявам се, че здраво се трудите  :bed:
успешен лов на ловуващите, и весело празненство на празнуващите :)
и скорошно преместване на всички в бремелинската темичка :) 

*
« Отговор #222 -: Юни 11, 2009, 06:49:58 am »
ДОБРО УТРООО!

Като не мога да спя,реших да ви приготвя кафенце,че да ви чака като се събудите топло топло :wink:

ВЕСЕЛ СЛЪНЧЕВ И ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСИЧКИ !

« Последна редакция: Юни 11, 2009, 06:57:32 am от dgina »
*
« Отговор #223 -: Юни 11, 2009, 09:03:38 am »
Добро Уууутро!
Джинка, мерси за кафенцето! Пийнах си и сега, вече с отворени очи, да предложа още кафенце и закуска на момичетата, че групичката ни май голяма стана  :lol: :lol: :lol:

Да ви е сладко!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #224 -: Юни 11, 2009, 10:00:08 am »
Добро утро!Пийвам си и от двете кафенца!Аз за кафе съм винаги готова!Ще си хапна и от закуската,но малко по-късно.
Момичета да ви попитам нещо.Вече 3дни след двудневния ми МЦ гърдите ми продължават да ме болят като пред М.На какво може да се дължи това?Не пия никакви лекарства.
В последно време тялото ми дава странни сигнали.
Желая успешен и весел ден на всички.
  <br />
*

crow

• 2670
« Отговор #225 -: Юни 11, 2009, 10:05:44 am »
Добро утро и от мен.
Тити и на мен понякога ми се случва това с гърдите. Незнам какво би могло да е, но знам че не е нещо "ненормално", така че не му обръщай толкова внимание. Виждам, че БТ ти е доста ниска, така че няма да е и така желаната бременност. Само за сведение да кажа, че и моят МЦ е доста слабичък ...
Маринка, къде се губиш ? Нищичко не казваш как се чувстваш ? Вчера май беше на разходки - нямаше те много в темичката ?
Мерси на ранобудните , които са ни сервирали обилна закусчица - аз доста си хапнах вече - издух се като балон.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #226 -: Юни 11, 2009, 10:12:30 am »
Добро утро и от мен! Джинкаааа благодаря за кафенцето сядам да си налея една чашка, а и пред тази прекрасна гледка си струва да се постои за малко!
Анмар-вземам от закусчицата-от плодовете, че от другото не ми се полага  :oops:. И не съм забравила-днес е ден шести

Тити не знам миличка защо все още те болят гърдите, ама гарджето е права нисичка е температурката, ама ако искаш все пак провери......
Сладурки весел и успешен ден желая на всички ви и съм тук за да ви наглеждам!!!

« Отговор #227 -: Юни 11, 2009, 10:15:52 am »
Привет Мили Мои. Пращам ви много вирусчета :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust: знам, че съм заразна. Пак имам един въпрос към вас. На мен не ми се гади въобще от нищо дали това говори за нещо нередно. Незнам защо ми се роди този въпрос в главата.
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #228 -: Юни 11, 2009, 10:20:42 am »
Гардже,Анизи благодаря ви за успокоението.На мен и през ум не ми е минавало за бременност.До преди 3 дни ми беше на гости лелката.За много кратко изглежда не бях гостоприемна.Но винаги досега с пристигането и спираха всякакви болки,нерви дразнения затова ми е странно.Но щом казвате че не е ненормално-сум малко по-спокойна.
Маргиачко спокойно.Не е задължително да имаш каквито и да било неразположения.
Аз понеже имам една гооооооооооляма мома,докато бях бременна не усещах абсолютно нищо.Нито един път не повърнах,не ми замириса не ми стана лошо.Ходих на работа до 8 и половина месец.Само където много ми се спеше и ядеше.Пожелавам на всички такава бременност.
« Последна редакция: Юни 11, 2009, 10:27:38 am от titibar »
  <br />
« Отговор #229 -: Юни 11, 2009, 10:27:16 am »
Добро утро,
Джинка прекрасно кафенце и настроние с тези невероятни картинки!Ани мерси за закусчицата!
 :welcome: на Бо и скоро osi_19
Аз все още чакам гадината,а БТ само играе от три дни,имам лошо предчувсвие :(
Лек ден момичета!
 :bighug:

*
« Отговор #230 -: Юни 11, 2009, 10:29:08 am »
Привет Мили Мои. Пращам ви много вирусчета :blowingdust: :blowingdust: :blowingdust: знам, че съм заразна. Пак имам един въпрос към вас. На мен не ми се гади въобще от нищо дали това говори за нещо нередно. Незнам защо ми се роди този въпрос в главата.

Миличка, не се вкарвай в цветен филм. Умолявам тееее! При много жени няма гадене и т.н. Знаеш ли тези дето повръщат от сутрин довечер колко биха ти завидяли? Радвай се на бременността си и не търси под вола теле. Гуш :bighug:

Тити, и аз не мисля, че е нещо обезпокоително. Мен например никога не са ми чувствителни гърдите, нито при О, нито преди и по време на МЦ, дори и като бях бременна за кратко - пак нищо. Е накрая вече май бяха станали малко по-големички, ама и аз бая бях се вталила, а и бях в 9 г.с. все пак. Целувки
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #231 -: Юни 11, 2009, 11:04:23 am »
добо утро милички!ТИТИ не се притеснявай и аз този М бях така.нестига че ми дойде доста по-рано беше невероятно оскъдно а и гърдите ме боляха доста след това,но всичко мина.МАЛВИНКА а ти хич да нея чакаш тая гадна гадина и без лоши предчуствия.МАРГИ и ти ако обичаш без такива мисли АНМАР ти го е казала много правилно.ГАРДЖЕ ама ти днес си много раннобудно,гледам ти графиката и стискам :crossfingers:.много ви благодаря за кафенцето,пейзажите и прекрасната закуска имате едно голямоооо :bighug:
[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #232 -: Юни 11, 2009, 11:05:06 am »
Добро утро.Излюпих се и аз,нещо мнооооого спя,снощи в 22 ч.едвам гледах и днес благополучно в 8.15ч.се надигнах,аз по принцип не спя толкова много,пък и при тая активна почивка.
Джинка,супер е езерцето,много искам да съм на такова място,спокойствие,тишина,рибка,размечтах се.
Гардже,тука съм бе душата,ей на навреме да се цопна под бременелските вируси на Марги,сядам под тях и не мърдам от там.Пък за вчера поизлязах на квартална обиколка,после ходихме на следобедно гости за малко и то стана 20 ч.,и да снощи май не съм присъствала тук.Ама нали ви казвам бебето си ляга раничко и спи ли спи.Горкия ми мъж става всяка сутрин в 4.30ч.,пък аз спя и за двамата.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #233 -: Юни 11, 2009, 11:08:48 am »
Маринка дано това спане да е на хубаво :goodluck: :babyflips:. Аз когато забременях спях за всички в къщи и не можех все да се наспя-това беше първото, което ми направи впечатление!!! Дано и при теб да е точно това!!! :bighug:
Елфи сложи ме в Нечакащи на 15.06 моля!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #234 -: Юни 11, 2009, 11:13:33 am »
Дано да е това ,Анизка.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

crow

• 2670
« Отговор #235 -: Юни 11, 2009, 11:43:59 am »
Малвинка на мен пък ми харесва графиката ти и даже ми намирисва, че ще се похвалиш тези дни  :wink: Моята БТ пък нещо спадна - к'во е това чудо ..
 Усмихнат ден на всички !
« Отговор #236 -: Юни 11, 2009, 11:45:50 am »
Добро утро и от мен момичета :)
взимам си набързо от вкусните неща, които са ни сервирали Джина и Анмар и бягам по задачи.

успешен ден на всички  :)

« Отговор #237 -: Юни 11, 2009, 11:52:18 am »
Привет момичета и от мен:)
Нещо никакво кафе не може да ме вдигне днес...
Маринка, относно спането - то при мен специално сън никога не е достатъчен и ако ми изпадне ден, мога да спя 13-15 часа. Затова съм сигурна, че като забременея, точно на този симптом най-малко ще обръщам внимнание :)

Момичета имам въпрос - вчера съм изпуснала да пие Дуфастон сутринта. Не е фатално, надявам се?
Дали заради моето неспане и Дуфастона тази БТ пада така решително?

[/url][/url]
*
« Отговор #238 -: Юни 11, 2009, 12:15:30 pm »
Марги, мила хич не се тревожи, че не ти прилошава. Аз имам две приятелки, които изкараха много лека бременност и си гушкат здравите бебчета сега. Аз за тяхна сметка се скъсвам, така че не си го пожелавай - никак не е приятно. Вече съм в началото на 5ти месец и продължавам всяка сутрин. Така че ти стискам много палци тези "екстри" на бременността да не те споходят.

На всички момичета хубав и успешен ден  :bighug:

Бях объркала името на Марги с това на Хриси, за което се извинявам ....
« Последна редакция: Юни 11, 2009, 13:39:21 pm от mimko »
*
« Отговор #239 -: Юни 11, 2009, 12:25:33 pm »
Привет и от мен сладурки,
вземам си от вкусотийките и продължавам по задачите на работното място.
Лек и успешен ден на всички  :wink: