Едно късно "добрутро" и от мен, за вас добър ден. Много ядете, ей, нищо не е останало от вкуснотиите... но по-добре така, че цели 7 кила имам да махам.
Благодаря Ви момичета,знам че е така и че сте прави,но...Значително бързо ми мина,неприятно е,но знам че ще се боря до край.Иска ми се вече да почна с някакви изследвания и сериозно ще говоря с доктора,въпреки че той е на мнение че е рано,но не ми се чака една година...
Ви силно!
Jori, и аз съм на същия хал. Почти година вече все така я карам - надежда, еуфория... и после разбити илюзии, униние, че и рев. И следващия месец пак, и после пак. Обаче ми помага да се мобилизирам за следващия ловен сезон, да планирам дните, да гледам календара и прочие. Вярно, предната битка е загубена, но следващата винаги предстои. Така че горе главата, кураж и постоянство!
А това за изследванията съм решила да го оставя за края на август, когато се навършва една година от целенасочено бебеправене, не просто непазене. (Само да добавя, че август правя 35...) Дотогава смятам да се радвам на лятото и на форумчето ни.