0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За моя втори опит ICSI
« -: Април 02, 2006, 09:37:53 am »
Та така имах огромното желание да се отчета в пролетната серия с положителен тест ама не :cry: От 8 след трансфера съм с леко кръвотечение,а от снощи направо си ми дойде с пълна сила(днес е 12 ден ), тестовете са отрицателни ,а  последните ми надежди умряха.Та преди да се втурна към следващ опит през есента , започвам сериозно да се замислям дали да не посетя доц.Конова и дали да не направя една лапароскопия :dontknow: При първия ми опит ми даваха почти 100% шанс , сега пак всичко вървеше добре и всички се надявахме обаче миналогодишната история се разигра наново.Това кървене ,което го получавам на 8 ден и до там приключват нещата ме кара  да си мисля , че има някакъв проблем , който искам да разреша ,ама се чудя от къде да го започна :help: Искам вашето мнение и вашите съвети мили момичета (ще се радвам и Мели да се включи).Дали пък това , че и двата пъти бях с хиперстимулация не оказва и то някакво влияние.Наистина не знам какво да правя и какво да мисля вече , приемам всякакви съвети. Благодаря ви предварително.
P.S.Извинявам се за дългото и объркано писание
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
За моя втори опит ICSI
« Отговор #1 -: Април 02, 2006, 09:42:37 am »
:cry:  :cry:  :cry:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За моя втори опит ICSI
« Отговор #2 -: Април 02, 2006, 10:07:06 am »
Тигърче, много съжалявам за твоя неуспешен опит! ти си младо момиче, нещата наистина изглеждаха много обнадеждаващи при теб!
за хиперстимулацията не съм компетентна да коментирам, там ще се изкажат момичетата с инвитро. но според мен непременно направи консултация с доц. Конова! 2 неуспешни иксита с еднаква реакция на организма (при това не особено очаквана!) са си сериозен повод за провеждане на едно имунологично изследване.
а как коментира случая ти екипът на доц.Маркова? някакви предположения или препоръки изказаха ли?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
За моя втори опит ICSI
« Отговор #3 -: Април 02, 2006, 10:15:12 am »
Мила,сьжалявам много :(

*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #4 -: Април 02, 2006, 10:21:05 am »
Тигра съжалявам  много :(
За моя втори опит ICSI
« Отговор #5 -: Април 02, 2006, 11:51:04 am »
Тигра, много съжалявам.
Може би  е необходимо да се консултираш с доц. Конова.
Може един обикновен аспирин да помогне понякога.
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #6 -: Април 02, 2006, 12:18:23 pm »
Jam, във Вторник ще ходя до Варна,засега само по телефона сме се чували , а такива работи по телефон няма как да се обсъждат.Точно това,че и двата пъти се получава така ме кара да мисля, че има някакъв друг проблем.Все пак съм на 22 год,проблема е при мъжа ми ,аз уж съм напълно здрава, ембрионите са идеални, този път след трансфера изкарах почити на легло,пазенето беше голямо и пак не се получи,освен аз , екипа при който правих процедурата са също учудени , но възможните причини за неуспеха ще ги коментираме във вторник на четири очи.Но за една среща с доц. Конова съм решила твърде сериозно , за да започвам да изключвам причиите за неуспеха една по една.Благодаря на всички отзовали се, а на всички останали ,които са в процес на бебеправене много късмет и положителни тестове.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
За моя втори опит ICSI
« Отговор #7 -: Април 02, 2006, 12:19:05 pm »
Съжалявам, мила.

Не знам дали не си била с прекалено високи очаквания, защото никой не може да ти гарантира успех, дори и при идеални показатели. Почини си малко.

Посещение при доц. Конова - разбира се. Лапароскопия за какво ти е?

Не знам за хиперстимулациите, в Якентро (Гърция) примерно не трансферират в цикъл с хиперстимулация, а замразяват и правят трансфера едва след изчезване на всички кисти.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
За моя втори опит ICSI
« Отговор #8 -: Април 02, 2006, 12:22:42 pm »
Тигърче, много съжалявам  :cry:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
За моя втори опит ICSI
« Отговор #9 -: Април 02, 2006, 12:36:00 pm »
Тигърче съжалявам мила!!!  :(
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
За моя втори опит ICSI
« Отговор #10 -: Април 02, 2006, 12:48:56 pm »
Съжалявам много мила Тигра, желая ти следващия опит да е успешен!
:sorry:  

:balk_21:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
За моя втори опит ICSI
« Отговор #11 -: Април 02, 2006, 12:54:14 pm »
Съжалявам:(
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #12 -: Април 02, 2006, 13:04:07 pm »
Много съжалявам за неуспеха ти тигърче  :cry:  :cry:  :cry:
Чакам те да дойдеш в Плевен :bighug:
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #13 -: Април 02, 2006, 17:40:36 pm »
незнам какво да ти кажа, освен че съжалявам много :(
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: За моя втори опит ICSI
« Отговор #14 -: Април 02, 2006, 18:16:47 pm »
Тигърче, на твое място непременно бих си пуснала генетични и имунологични изследвания преди следващ опит (което съм и направила за себе си). Не знам дали и как пречи, но със сигурност не ти помага хиперстимулацията, която се получава при теб, последния път имаше затруднения при трансфера ти, което не е маловажно. Използвай времето до есента да си починеш добре.  Също бих питала лекарите какво може да пие мъжа , за да подобри "картинката" до септември.
*

Anonymous

Beni
« Отговор #15 -: Април 02, 2006, 20:07:30 pm »
Skapa Tigra,
Moeto mnenit e parvo da si pochinesh malko,zashtoto tezi misli ne pomagat,dori se opitai da zabravish.
Sled tova-zadaljitelni pri doc.konova i genetichni izsledvania.
A hiperstimulaziata-ne e hubavo-daje nikak.
Badi vnimatelna-preporachvam ti Varna-Doc.d-r Andonov i d-r Alexandrov.Markova e samo edno ime koeto e dalech ot realnostta.No niama da sbarkash s drugite koito ti preporachvam.
I pak ti kazvam-opitai se da zabravish.
 za malko.
За моя втори опит ICSI
« Отговор #16 -: Април 02, 2006, 20:50:17 pm »
Съжалявам Тигра! Горе главата!
Аз съм със същата съдба. 2 неуспешни опита ИКСИ. Първия беше с хипер стимулация. Втория, уж не. И моите шансове казаха, че са големи, за втория, но уви... Преди 2-я направих антифосфолипидни тела, които бяха "-". Тях препоръча д-р Конова. Сега ми предстои 3-ти. Направих имунологични изследвания, всички , които ми препоръчаха от имунологичната л-я на Александровска болница. Не е зле картинката. Само едните лимфоцити /те са няколко/ са леко завишени. Това можело да се дължи на прекарана скоро инфекция. Ако не ,то се налага 10 дневно лечение с гама глобулин преди процедурата. Препоръчва се също да се изледват ембрионите преди трансфера. Аз бях грипава месец преди да ми взимат кръвта, така че няма да правя лечение.
От всичко това стигам до извода на Мели, че никой не може да ти гарантира успех. Ето при мен всичко е наред. Попитах какво още трябва да направя , за да се елеминират и други причини. За сега казаха нищо.
Успех!
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
За моя втори опит ICSI
« Отговор #17 -: Април 03, 2006, 09:28:30 am »
Tirga, страшно съжалявам  :( .
Напълно те разбирам и мисля, че почивката е не само желателна, а направо наложителна. Трябва да дадем време на телата и психиката ни да се нормализират (доколкото това е възможно).
Намерихме нашето синче.
*
За моя втори опит ICSI
« Отговор #18 -: Април 03, 2006, 12:11:33 pm »
Тигра,много съжалявам,мила.Сигурна съм,че сега никакви думи не са в състояние да те успокоят.Нужно ти е време да се съвземеш.
Само не забравяй,че ние сме тук и винаги ще имаш подкрепата ни.Тази борба ще я водим заедно и със сигурност ще я доведем до край.
Потърси причините за неуспехите навсякъде.
Горе главата,всичко хубаво тепърва ти предстои.
Прегръщам те.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
За моя втори опит ICSI
« Отговор #19 -: Април 03, 2006, 14:23:12 pm »
:cry:  :cry:              Тигра,много съжалявам.
Но ти миличка не се отчайвай.Горе главата и смело пак напред.
Лошото е зад гърба, хубавото предстои!

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум