0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Още съм на вълната на приятните емоции от ДРЗ - Бургас.  :D Беше страхотно!

Благодаря на:

ultra
cygnus
jam
Мели
little_rabbit
rally_pat
Lisko
sixsens
mini
elma_gb
borovinka
misi
MilenaB
коки
dani_j
Perdeto
misi
du6ka
слънчице
denito
alia_alia



Това е екипът от хора, които дадоха всичко от себе си  за добрата организация на ДРЗ. Постарах се да включа всички в списъка, моля да ме извините, ако съм пропуснала някой.
Бяхте страхотни, момичета! Щастлива съм , че ви познавам!
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Момичета , поздаравявам Ви всички  за прекрасния празник и страхотните  изживявания и емоции!!!Както и задочните ми благодарности и поздрави на лекарите и всички ,които са били съпричастни към  случилото се!

Мога само да съжалявам ,че нямах за съжаление , възможността да бъда част от всичко това  и да споделя с вас прекрасните  мигове и да се  запознаем!!!

Дано догодина  имам тази възможност!!!
« Последна редакция: Юни 08, 2009, 18:45:03 pm от nimika »


*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Момичета , поздаравявам Ви всички  за прекрасния празник и страхотните  изживявания и емоции!!!Както и задочните ми благодарности и поздрави на лекарите и всички ,които са били съпричастни към  случилото се!

Мога само да съжалявам ,че нямах за съжаление , възможността да бъда част от всичко това  и да споделя с вас прекрасните  мигове и да се  запознаем!!!

Дано догодина  имам тази възможност!!!
това важи и за мен.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
Аз присъствах за пръв път на ДРЗ.
Изтъркано или не, за мен беше чест!
Запознах се с много хора, които съм срещала тук, но и срещнах много такива, които бяха научили за събитието от други места - реклама по радио, плакати, от уста на уста...
Тези последните са доказателство, че това което прави Зачатие работи!
Имаше една жена, която беше там заради дъщеря си. Аз си поговорих с нея - чула от радиото и дошла. Попиваше всяка дума от презентациите и си записваше. 
Имаше друга, която идва специално за събитието от София, за да изслуша презентациите, без да се възползва от консултациите.
Имаше страшно много хора!
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Всеки път е все по-хубаво и все по-организирано :D
Всички лекари ни поздравиха за добрата организация.
Този път имахме преставители от много повече клиники, което много ме радва.
И сега малко личен поглед, за да ви е интересно да четете :wink:
Самоотлъчих се от работа в петък, но традиционно закъснях за автобуса. Златулка сигурно още помни миналогодишните ни премеждия с автогарата :lol:
Купих си билет до Бургас, но по пътя разбрах, че Мели и д-р Даскалов пътуват паралелно с мен и слязох в Стара Загора. Там се засякохме в миналогодишния хотел - Железник, пихме кафе с Ледена луна и продължихме бавно и спокойно към Бургас. Вечерта бяхме на рожден ден на близнаците на Донка, където имах възможност да се запозная с някои хора, които отдавна са ми на сърце :wink:
Минахме за два часа през Аква, за да занесем рекламните материали и да подредим масите за консултации.
Вечерта ни заведоха в една приятна кръчма в морската градина, събрахме се доста хора, дошли предварително за ДРЗ, за да могат да са максимално полезни.
Сутринта дойде едно прекрасно момиче да ми направи косата (Ваня, благодаря ти!) и след това се появиха и първите несполуки. Ципът на роклята ми заяде и 20 минути не даваше признаци, че може да мръдне нагоре или надолу. ДРЗ беше обречено да се открие от полугола председателка :lol: За щастие, моят инат надделя и успях да се добера до Аква.
Непрекъснато идваха хора, които не бях виждала отдавна и ми се искаше да обърна внимание на всички. Жалко, че времето беше ограничено...
Започнаха да идват семействата за консултация, лекарите също бяха там навреме почти всичките :wink: В един момент координаторите не се виждаха - толкова много хора имаше! Разбира се, бързо овладяхме ситуацията и нещата потръгнаха.
В този момент се оказа, че проекторът, който бяхме наели от хотела е дефектен и няма с какво да показваме презентациите. Наложи се да вземем бързи и доста компромисни решения, за да не позволим ДРЗ да се провали.
Дойде моментът на откриването, а аз все още не знаех какво ще говоря... Все пак отдавна бях установила, че хората не вярват в това, че всички от Зачатие работим благотворително и от сърце. Именно на тази тема беше презентацията ми. Мисля, че успях донякъде да онагледя процесът на работа в сдружението...
Приветствени думи каза и д-р Лорис Мануелян - заместник кмет по здравеопазването в Бургас. С него сме стари познайници от сватбата на сина му, който пък ми е приятел от Софийския Бийтълс клуб :P
Оттам натаък имам поглед само върху презентациите. Всяка година е така и честно казано малко ми липсва контакта с хората. Но пък не смея да си мисля колко тежка е задачата на координаторите, които стоят на крака с часове, непрекъснато в кондиция и заобиколени от десетки хора, бързащи да получат помощ и консултация.
Този път залата се оказа малка за желаещите да слушат презентациите. Имаше доста правостоящи, както ще видите и от снимките :)
Дони беше разграфила всичко с изключителна точност, дори се оказа, че подранихме с 10 минути за кафе-паузата, та имах малко повече време да си поговоря във фоайето.
След кафе-паузата останаха много безалкохолни и сладки. Имам чувството, че хората не разбраха, че е безплатно и се срамуваха да си вземат...
След кафе-паузата залата за лекции отново се препълни. Презентациите приключиха навреме и се заехме с прибиране на всички материали. Даже ни остана време малко да си починем преди официалната вечеря.
Купонът вечерта надмина очакванията ми - танци, хора, рок, много нови запознанства, нови членове на Зачатие, нови контакти и партньорства - беше наистина невероятно.
Представих на всички новия управителен съвет - изкарах ги отпред за техен ужас, а Донка още ми се сърди, че й благодарих за добрата организация пред всички, ама тя знае, че това са рисковете да си активен и полезен :P
Обиколихме после нощния Бургас, поговорихме си на спокойствие и към 3-4 се прибрахме по леглата. Разминах се с фикс идеята си да пия бира с цаца на брега на морето, още не мога да си обясня как така заведенията в Бургас затварят в 12 :?
На другия ден се видяхме на по едно-две-три кафета, направихме си разбор, разбрахме се да се видим скоро и потеглихме. С Мели, д-р Даскалов и тяхната акушерка Таня отидохме до Созопол, където имахме един лежерен, мързелив и релаксиращ следобед. Топнахме краката в морето и с огромно нежелание си тръгнахме. На излизане от Бургас отново си припомнихме,че забравихме фотото - трябваше да си направим групова снимка пред прекрасния билборд за ДРЗ на кръговото.
Нямам търпение за следващото ДРЗ - когато имаш в екипа си толкова много хора, които помагат и се раздават безрезервно, събитието се превръша наистина в празник.
Благодаря на всички координаторки и на техните мъже! Впечатлена съм и щастлива, че хората, които работим за нашата кауза, ставаме все повече :wave:
« Последна редакция: Юни 09, 2009, 14:18:00 pm от ultra »


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Момичета, страхотни сте, горда съм, че съм част от Зачатие!
Аз не бях, за съжаление, но съм много щастлива, че ВИЕ го направихте!!!
Прекланям се пред всеотдайността ви!!!
 :balk_5: :balk_81: :balk_47:
*
 :youwoman: Благодарим ви!  :bighug:
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Ани, страхотен разказ, пренесох за миг там.  :)


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Ани, страхотен разказ, пренесох за миг там.  :)

И аз така ,нямах възможност да присъствам,но след разказа на ultra все едно съм била.Браво ,момичета!


“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
 :youwoman:Страхотни сте,много ви обичам!
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Миналата година бяхме направили отделен мейл за снимките от ДРЗ, където всички, които са успели да снимат, качваха снимки.
Искате ли пак така да направим, че в бъдеще да се намират по-лесно :D


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
за когото представлява интерес - във Facebook има около 500 снимки от ДРЗ 2009, ама ще е добре да са и някъде другаде :wink:


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
:oops: Ники е поснимал, не е като да не е
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Браво! Благодарим на фтографа! :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
А аз защо не ги намирам снимките?Моля за помоооооощ :lol:
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Последна редакция: Юни 10, 2009, 22:23:11 pm от Lisko »
*

    slantze37

  • ***
  • 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
Момичета това наистина един страхотен празник-присъствувам за първи път и бях много превъзбудена-Благодаря на всички които са помогнали за да се случи!Ани няма защо да ми благодариш това е най- малкото което мога да свърша за теб и беше удоволствие с нещо да съм полезна!
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Мили момичета,
може някъде да сте писали, но искам да кажа, че днес съвсем случайно попаднах на тази статия http://www.moreto.net/novini.php?n=48338&p=3
и съм просто удивена от голямото сърце на misi и съпругът й. Това е невероятен жест на благородство и алтруизъм. Не я познавам лично - гледах я по ТВ в предаването "Това го знае всяко хлапе" , тогава дори се разплаках когато спечелиха голямата награда. Възхищавам се на борбата й за дете, но жеста в Бургас към други 5 двойки е достоен за поклон !
 Благодаря ти, Миси че отново върна вярата ми в хората !
Между другото - тук в Зачатие , срещнах виртуално много мили хора и стигам до библейския извод, че явно има нещо вярно в това как страданието извисява духа ни !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:):)Аз пък съм изненадана от статията за домакинство на Варна:))))))))))))

Гардже, трите награди по 3000лв. са дарение от Зачатие а останалите 2 от Миси и съпруга и:)
Убедена съм, че всяка добрина се връща и, че огромните им сърца ще бъдат възнаградени скоро.
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Гардже, трите награди по 3000лв. са дарение от Зачатие а останалите 2 от Миси и съпруга и:)
Значи добрите сърца са не само две !!! Това е още по-хубаво !
    ...ако до всяко добро същество, застане поне още едно ...
Момичета, всички вие ще успеете в борбата ! Някои са вече успели, те са пример как постоянството и силното желание творят чудеса !
 п.п: нека всички се опитаме да правим повече добрини за непознати.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.