Много се надавям да е минало добре. Не зная как да дам оценка, защото това могат най-добре да направят тези, за които направихме този ден.
За мен беше много вълнуващо да се видя с толкова много и обични от мен хора - приятели, лекари, да се запозная с нови момичета и момичета, с които сме се познавали само виртуално.
Първо искам да ви благодаря, че се справихме, надявам се. Дано всички са били доволни. На лекарите, които пропътуваха стотици километри и прекараха дълги и трудни часове с безплатни консултации и консултираха над 200 двойки непрекъснато през целия ден - благодаря ви от сърце!!! Това е невероятен жест, който ценим много високо! Вие сте не само отлични специалисти, но и много много добри хора! Поклон за вашата истинска всеотдайност! Координаторите имаха много трудна задача да организират да преминат безпроблемно консултациите на толкова много хора, да премине безпроблемно регистрацията и провеждането на семинара в голямата зала. В един момент имах чувството , че мецанина на хотела ще се пръсне по шевовете, отделно долното фоайе беше пълно с народ. Особено около 11 ч. ми се струва, че на събитието вече имаше около 300 - 400 човека. И както ми изглеждаше в началото, че този път има страшно много координатори в един момент се оказаха шепа хора. Справиха се перфектно! Имаме невероятен екип, гордея се с него, много ви обичам, бяхте просто страхотни!
Презентациите бяха изключително интересни, полезни и поднесени достъпно и атрактивно. До няколко дни ще бъдат качени на сайта на запис и всички ще можете да ги гледате.
Ани, благодаря ти, че всичко, с каквото се захванеш протича перфектно и успешно! Прегръщам те!
(Само дето ме изчерви така в ресторанта, хем знаеш колко ме е срам, ама ще ти го върна при първа възможност, обещавам
)
Очаквам с нетърпение да се приберат всички и да видим снимките, защото имам само от презентациите - една част качих още снощи.
Най-вълнуващото от всичко беше, че ви видях всички, че бяхме заедно ние и нашите лекари, че работихме и мисля, че се справихме добре, че се забавлявахме после както си подобава
Толкова е хубаво да си с приятелите си - всички!
Честито на спечелилите от жребия "И аз ще съм прекрасна майка" Като се прибере Ани лично ще ви уведоми. Благодаря на Миси за прекрасния жест към 2 от участничките в инициативата. Пожелавам на всички ви да сбъднете своята мечта съвсем скоро!
И ако някой не знае - решихме и къде ще е следващото ДРЗ - да се готви слънчева Варна и чаровните варналийки