asi73 иска ми здравен картон май защото в него трябвало да нанесе болничния. Аз също много се учудих, все пак термина ми е 27 сепртемвири има 3 месеца до тогава
Имаш ли представа какво включва следенето след като ми издаде болничния? Аз нама да раждам при него, това си е ЖКто от близката поликлиника. В този ред на мисли той дали може да ми следи тоновете?
Може би, а всъщност не може би, а по-скоро най-вероятно е искал Амбулаторна карта за възрастни, там нанасят издадените болнични, такова "животно" се купува във всяка книжарница. Няма значение, че няма да раждаш при него, ако това е лекаря ти по здравна каса, той ще те следи почти до термин, може би седмица преди това или както там се паднат дните. След като ти издаде боничния би трябвало да си те следи както до сега: тегло, кръвно, ехограф, евентуално мерене на тонове и контракции като наближи термина/само ако има необходимата машина за тая работа/. Всъщност за последните две не съм сигурна за здравната каса, защото моя лекар по здравна каса ме гледаше всеки път на ехограф, но тонове не ми е мерил никога. Тях си ги следях при частната(там където родих). Мисля че седмица преди раждането ще ти издаде Обменна карта(направление за раждането), ще ти назначи и последни изследвания-кръв, урина, вагинален и анален секрет, тях така или иначе ще ти ги искат, а може и да ти ги направят там където ще решиш да раждаш. В последния месец ще ти зачестят консултациите-на всеки две седмици ще започне да те вика. Та това е
Успех и леко раждане.