Мидж, лелееее ми то почти не останало
, хм как бързо минава времето
та на въпроса: каквито и методи да предприемеш за обезкосмяване, внимавай да си изчистила всичко, защото аз брах страшни ядове.
Момичето при което ходя на кола маска, тотално отказа да ми дръпне космите няколко дни преди секциото, щото се притесняваше да не родя при нея. Не посмях да отида другаде.. откъде да знам каква им е хигиената.
Реших да се справям самосиндикално с бръснача. Естествено при никва видимост от шкембето бях пропуснала тук таме, та на приемането в болницата, сестрата реши да ми довърши работата на сухо и обратно на растежа на космите.
3 дни след като ме изписаха, /10 дни след секциото/, висях половин ден пред септичния кабинет в Пирогов, защото ми се беше обърнал един косъм на свивката и буквално не можех да ходя.
По-гадно нещо от поставянето на упойката там долу и цепенето след това не ми се е случвало. Честно казано секциото ми се стори смешна работа. Сериозно!!
Не знам дали защото доктора беше грубиян, но никога НИКОГА повече бръснач няма да хвана.
Ако може мъжа ти да ти помогне или поне да огледа какво си направила, преди да отидеш в болницата.