Здравей Денис!Извадих отново темата с графиката ми защото имам нужда от твоето компетентно мнение.След поредица от катастрофални цикли и графики този цикъл тръгнах на доктор.На 3ден пуснах LH,FSH,E2 i Prolactin-резултатите са записани в графиката в бележки-всичко е в норма.На 9 ден прафихме фоликулометрия имах дом.фол.в дясно 17/16мм и един малък в ляво 11/9мм.и лигавица-10мм.На 11 ден т.е. вчера в 9ч.и 30м сутринта фол. беше 19мм и лигавица 11,5мм.и док каза че Ову предстои може би утре т.е. днес,а днес вече БТ се покачи с 0.4 спрямо вчера,което ме навежда на мисълта,че фол. се е спукал снощи.Това което в случая ме интересува е дали БТ се покачва след О или в момента на О.Това покачване значи ли че е минала О през нощта,защото просто няма кога да е била преди това с тези 19мм фол или може все още да се случи днес,въпреки покачването на БТ. Извинявам се за объркания постинг,но се надявам да си ме разбрала и да ми помогнеш.След като и при фоликулометрия незнам кога да си отбележа Ову то без нея няма шанс да знам кога е.Аз разбира се утре отново съм на фоликулометрия пускам хормони и може би ще се ориентирам в обстановката но искам и твоето мнение.Благодаря за което.