0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Моята графика-моля за коментар
« -: Юни 02, 2009, 09:47:14 am »
Ето че и аз реших най-накрая да си отворя тема за графиката.Ще се радвам ако получавам по някой коментар,съвет или препоръка.
Като за начало снощи си счупих термометъра (изпуснах го).Днес не съм премерила температурата.Но кажете нещо за това което има дотук в графиката ми.
  <br />
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Моята графика-моля за коментар
« Отговор #1 -: Юни 02, 2009, 10:34:22 am »
Колко дни е МЦ?
О. може да е била 11/12 ден от МЦ /ако БТ се задържи висока/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

titibar

• 696
« Отговор #2 -: Юни 02, 2009, 11:38:37 am »
Колко дни е МЦ?
О. може да е била 11/12 ден от МЦ /ако БТ се задържи висока/
МЦ ми е 24дни +/- 1ден
  <br />
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Юни 02, 2009, 15:51:12 pm »
Tогава всичко е наред - имало е О. /според това, което показва графиката ти до тук и дано Бт да се задържи висока/
Дано да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Юни 02, 2009, 16:31:00 pm »
Моля дайте мнение и по мойта графика. Днес макар и много рано правих тест за бременност  :bfn1: :balk_144: от тези дето отчитат след седмия ден /не им вярвам много ама не се стърпях/!!!
*
« Отговор #5 -: Юни 02, 2009, 17:43:41 pm »
Графиката ти дотук е много хубава.
 Обаче на тия тестове дето отчитат до седми ден много не вярвай !
Още малко търпение мила и ще разберем .
Аз от сърце ти пожелавам да е станало бебчето  :goodluck: :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #6 -: Юни 02, 2009, 19:02:18 pm »
Благодаря за подкрепата мила Melody01. Между другото теста имаше мноооооооого бледа втора чертичка, аз дори си помислих ,че си въобразявам и го показах на съпруга ми, той потвърди след едноминутно вглеждане. Ще пиша след няколко дни като повторя теста и дано да се похваля, а пък и да не сам само аз, стискам палци на всички Ви! osi_9 , а и скоро :babyboy: :sbabygirl:
« Последна редакция: Юни 02, 2009, 19:04:37 pm от marchela81 »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #7 -: Юни 02, 2009, 19:18:07 pm »
 :goodluck: дано другия тест да е с много наситена втора чертичка!!!  :bighug:
*

titibar

• 696
« Отговор #8 -: Юни 05, 2009, 13:51:05 pm »
Момичета искам да попитам следното:
При мен БТ се покачи и се държи горе-долу на това ниво,но никога не достига тези 37С.Това означава ли че О е имало,но нищо не се е получило?Извинявам се за тъпия въпрос но останах с впечатлението,че пр бременност БТ трябва да е 37С и нагоре.
  <br />
*

titibar

• 696
« Отговор #9 -: Юни 06, 2009, 12:57:56 pm »
Вчера попитах във връзка с БТ дали означава че няма бременност след като никога не достига 37С при мен,а днес вече е още по-лошо-падна на 36.5С като все още е рано за МЦ.Възможно ли е да има значение това че меря с нов термометър.Също е живачен,но е друг.
  <br />
*

titibar

• 696
« Отговор #10 -: Юни 07, 2009, 14:14:42 pm »
Вече и официално едно голямо нищо и този месец.Лелката дойде с 3 дни по-рано с което регистрирах 21 дневен цикъл и ЛФ-10/11 дни.
Моля кажете ми това за какъв проблем напомня.Благодаря.
  <br />
« Отговор #11 -: Юни 07, 2009, 14:34:39 pm »
Здравей... :)....според мен не е голям проблем,че Т в ЛФ не достига 37 градуса,стига да има между двете фази разлика около 0.4...можеш да си построиш също безплатна графика в babyplan.ru...,календара им има тази фунция и ще можеш сама да видиш каква ти е разликата :D....според мен трябва да обърнеш повиче внимание на това,че ЛФ е малко късичка(10-11)дни...и непремено консултация с доктор,защото колкото и хубава да е наглед една графика даже и с хубава разлика м/у двете фази,когато няма достатъчно време например да се инплантира оплодената яйцеклетка...целият труд отива на вятъра... :)...Поздрави... :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #12 -: Юни 07, 2009, 21:11:45 pm »
Погледнах графиката ти.
Не съм сигурна дали е имало О. Дори и да е имало, ЛФ е доста къса.
Ако пак се повтори - консултирай се с лекар.
Все още е рано да се притесняваш - може да е нещо инцидентно./напр. ановулаторен МЦ/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

titibar

• 696
« Отговор #13 -: Септември 27, 2009, 13:32:26 pm »
Здравей Денис!Извадих отново темата с графиката ми защото имам нужда от твоето компетентно мнение.След поредица от катастрофални цикли и графики този цикъл тръгнах на доктор.На 3ден пуснах LH,FSH,E2 i Prolactin-резултатите са записани в графиката в бележки-всичко е в норма.На 9 ден прафихме фоликулометрия имах дом.фол.в дясно 17/16мм и един малък в ляво 11/9мм.и лигавица-10мм.На 11 ден т.е. вчера в 9ч.и 30м сутринта фол. беше 19мм и лигавица 11,5мм.и док каза че Ову предстои може би утре т.е. днес,а днес вече БТ се покачи с 0.4 спрямо вчера,което ме навежда на мисълта,че фол. се е спукал снощи.Това което в случая ме интересува е дали БТ се покачва след О или в момента на О.Това покачване значи ли че е минала О през нощта,защото просто няма кога да е била преди това с тези 19мм фол или може все още да се случи днес,въпреки покачването на БТ. Извинявам се за объркания постинг,но се надявам да си ме разбрала и да ми помогнеш.След като и при фоликулометрия незнам кога да си отбележа Ову то без нея няма шанс да знам кога е.Аз разбира се утре отново съм на фоликулометрия пускам хормони и може би ще се ориентирам в обстановката но искам и твоето мнение.Благодаря за което.
  <br />
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #14 -: Септември 27, 2009, 19:03:23 pm »
Тити, БТ се покачва след настъпване на овулацията. И според мен на 19 ден е била, но изчакай с измерването на БТ и утре, да не се окаже че снощи си спала неспокойно или нещо такова и БТ е "изкуствено" завишена.
Овулацията е в деня с последната най-ниска стойност на БТ или ден два преди нея, т.е. БТ може да се завиши и ден-два по-късно от настъпването й.
 Нека и Денис каже какво мисли.
Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #15 -: Септември 29, 2009, 07:54:20 am »
Според графиката ти О. е била на 11 ден от МЦ.
Може от самия преглед фоликула да се е пукнал :) и по-раничко
Изследванията ти са горе долу добре - ФСХ се е форсирал , но все още не е кричитно висок. Лекарят ти какво казва за това?
Пусни един прогестерон на 7 ден след О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

titibar

• 696
« Отговор #16 -: Септември 29, 2009, 09:32:57 am »
Благодаря ти Денис.И док така каза,че тези от 3ден са горе-долу добре.Днес трябва да си взема резултатите от вчерашните хормони и отивам при док да ги види и разбира се че и прогестерон ще изследвам. Само ме интересуваше дали ще е проблем ако е на 9 ден ,а не на 7 след Ову,защото 7 ден е събота,8-неделя и може би ще ми се наложи и да пътувам тогава.
  <br />
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Септември 29, 2009, 15:09:16 pm »
За прогестерона - тогава е по-добре на 6 не на 9 ден.
В събота няма ли лаборатории които работят?
Ето ти Цибалаб:
ТУК

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #18 -: Септември 29, 2009, 20:47:38 pm »
Погледнете и моята моля :oops:
*

titibar

• 696
« Отговор #19 -: Септември 29, 2009, 20:55:54 pm »
Не се вижда твоята графика
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 20:58:52 pm от titibar »
  <br />