Момичета в чуденка съм дали да пия клостилбегит?Историята е следната : от както водя полов живот пия противозачатъчни ,естествено с почивки и на една такава почивка след един редовен цикъл забременях за първи път само дето се наложи аборт заради един антибиотик ,който бях пила.После пак пих една година противозачатъчни ,забременях след третия редовен цикъл и сега си имам момиченце.След като родих и ми дойде цикъла започнах да пия пак противозачатъчни ,но нещата невървяха косата ми капеше,окосмявах се все повече,килограми несвалях и т.н.Спрях хапчетата и цикъла започна да е нередовен,отидох на Узи и се видяха множество кистички и за мое най-голямо очудване ,след като не ми беше идвал два месеца цикъла забременях,но завърши с мисед ,след като видяхме пулс едната седмица.Пак пих противозачатъчни няколко месеца и пак ги спрях.Направих си изследвания на хормоните - половите,щитовидна жлеза и надбъбречна жлеза - доказана СПЯ,щитовидни хормони в норма ,но на границата клонящи към хипертиреодизъм и инсолинова резистентност.Изследванията си ги правих в УСБАЛЕ при д-р Начев и той ми назначи за стимулиране на овулацията ,след като съм искала второ дете ,Клостилбегита.Само дето ме е страх дали в нашия град има достатъчно кадърен гинеколог за да проследи нещата или е по добре да взема да си запиша час при д-р Стаменов ,макар и за след година ,и тогава да опитвам с Клостилбегита?