Здравейте момичета , да повдигна малко темата и да споделя какво ми се случва.Преди 5 дни бях на вторичен преглед (повода да се консултирам с друг лекар беше 3А група на цитонамазката , сега се оказа ,че съм си 2-ра ) При разговор с лекаря му казах ,че имам стара диагноза ПКЯ , която в последствие всички отхвърляха.Извика ме човека на 11 ден от цикъла , и се оказа ,че яйчниците ми са били на война , следователно овулация нямам и няма как да имам на този етап.Изписа ми прахчета инофолик и клострилбегит , като прахчетата трябва да ги пия от сега 2х1 3 месеца , а клострила мисля че ми каза след месец да го взема от 5-9 ден на МЦ (бях в паника като ми каза и не съм сигурна кога да го почна)
Въпроса ми е кога според вас е най-логично да го поя , и това 5-9 ден позната схема ли е на някого. Другото което ме притеснява е че не ми е правена проходимост на тръби , само преглед и измерване на лигавицата на матката. Съжалявам ,че поста ми стана голям.Момиче от форума ми каза,че това е щадяща за огранизма стимулация , но на фона на месеците на очакване , започнах много да се панирам.