Аз пък едно не мога да разбера, без да искам да навлизам в някакви спорове, защото виждам, че някой хора много са се вързали на тая тема, моя доктор е най-добрия, ама разбира се, че е най-добрия... та отплеснах се. Мисълта ми беше, че в пазарната икономика е адски погрешно да се прави това, което чета, че се случва с цените в клиника Ндежда. Започваме с 10 лв. УЗИ, хоп след 2м. става 20 лв. инсеминация 200 лв. хоп след 2м. става 250 лв., но ти си вече в процедура, започнал си стимулация и т.н., и разбира се няма какда я прекратиш. Незнам, но това не са ябълки, говорим за скъпи услуги, за които всеки си направил сметката предварително с парите.
И какво излиза, аз съм доволна от доктора, от цените от обсужването и т.н., най-вече цените са ми по джоба, но в един момент какво става разликата с някакви си 10-20 лв., но за сметка на това, най-малкото, нека сме обективни, но не можем да сравняваме изобщо ембриолозите на Щерев, д-р Тачева с ембриолозите на Стаменов, нали така. Едните с 10-20 г. стаж другите има няма с година...
Та в този ред ми текат мислите, и смятам, че съм обективна.