Здравейте момичета,
Благодаря ви за милите думи. Ето и моята кратка история, надявам се да е полезна поне малко.
Първи опит в края на януари на ЕЦ, правих акопунктура, всичко изглеждаше ОК...за съжаление неуспешен. Оказа се, че лигавицата ми не нарастна. Февруари - лечение с естрофем - лигавица ОК, направихме пункция, за съваление с празен фоликул, което се и очакваше. Март - отново пункция - отново празен фоликул. Взехме решение за инвитро. Стартирахме го в началото на юни. Т.к. си бях купила Гонал Ф, около 20 броя, решихме, че с този препарат ще бъде стимулацията. Междувременно лигавица пак малка - 10 дни на виагра. В резултат 12 фоликула, 12 яйцеклетки. След оплождането - 3 незрели, 9 ОК. Върнахме 3, останалите замразихме. Много мислих за акопунктурата, но след като изчетох доста в нета, реших, че пак ще я направя. Имах малко синини този път и се бях поуплашила, но станалото станало. Аз лично продължих стария си начин на живот - на работа. Това, което избягвах бе носенето на тежко...
17 дни чакане и надежда..........около 15 ден след трансфера ми се появи кафяво течение (доста обилно) - голям рев дръпнах. Т.к. беше в събота вечерта нямаше къде да правя кръвен и купихме един уринарен тест, макар този път да бях решила, че ще чакам 17 дни твърдо. С разтреперани ръце направих теста - видях заветните 2 чертички, но те не ме успокоиха.
В неделя обиколих половин София за кръвен, никъде не успях да направя и оставих нещата за понеделник. Резултат от кръвен 733.9 - радост, но течението продължаваше и след два дни го повторих. Резултата беше - 1480. Излязох една седмица в отпуска...Преди 10 дни отидох на преглед, където чухме сърчицето и видяхме точицата
)) Утре пак съм на преглед, дано всичко е ОК.
В общи линии това е моята история, дано съм помогнала поне малко.
Искрено съжелявам за всички неуспехи, знам колко ви боли, но трябва да вярваме, нещата ще се случат, просто при някои от нас с малко повече усилия.
Успех на всички чакащи, спокойствие и дано всичко е ОК на финала.