Момичета, направо не мога да се сдържа да на споделя..., цяла вечер пяна ми излиза на устата и не мога да си намеря място.
Седим си ние с братовчедка ми, майка ми и една позната майка в обособена детска площадка в парка. Мойто кротко си спи в количката, а племенницата ми на 1 год, и другото детенце на 1,4год. си щъкат. По едно време се появяват 2 фръцли с 2 овчарки и сядат на пейка. Едното куче очевидно агресивно вързано на дълга каишка. И едното дете отива към него и тая твар се хвърля. Ние естествено се разбучаваме и им казваме да се преместят в общата част на парка където няма деца... и не може да си представите какви думи полетяха към нас.Само като си помисля се изчервявам
К--ви, пр-----ки, как сме забременяли от първия срещнат, какво като сме родили по едно дете, децата щели да останат сираци... в един момент почнаха да обиждат децата...., майка ми и братовчедка ми не издържава и бой.., аз пазя децата... целия парк събрахме. Опитвам се да успокоя нещата и отивам да се разберем цивилизовано... едната ми вика.."като ухапе детето да ме съди"..., другата крещи какви сме боклуци.. Тя виждаш ли била завършила медицина /гинекология/ и ние благодарение на такива като нея сме имали деца.
Абе принципно на такива индивиди не обръщам внимание, ама как може да обижда така деца.., направо имам чувството, че ще се пръсна от яд, гняв.
Ох споделих.....обаче още ми е горчиво и не ми олекна