Честит празник на дечицата!!!Много здраве и подаръци да получат!!!
Иска ми се да напиша повече и доста неща, но последните месеци се появиха и нови ангажимени и се налага да отрежа някои удоволствия, за да спазя някои срокове и графици; мъчно ми е, но това хубаво място е сред удоволствията, от които трябва да се лиша. Надявам се да мога пак да се включвам, макар и да ви чета, но пък човек никога не знае какво ще е занапред, та съм готова да променям графика си според обстоятелствата. Промяната е най-постоянното и сигурно нещо, казват хората.
Изпуснала съм много новини сигурно, но със сигурност разбрах, че трябва да честитя на Луната и на Пешек! Честита радост на тях и на всички, които имат повод да се радват за нещо!
Запазила съм си много честитки за момичета, които ценя и на които тепърва ще се наложи да им се честити раждането на рожба, но пък аз не обещавам да изчезна абсолютно и завинаги, а само да поразредя влизанията си. Та, съм сигурна, че ще науча за още много и положителни тестове и новини.
Лятото е добър, оптимистичен сезон за любов и бебета!
Нинка, така хубаво беше описала животинския свят в твоето село, че ти завидях искрено и от сърце!
Имате ли хотел там и приемате ли гости срещу заплащане, естествено?!
УСПЕХ на хубавата и полезна инициатива ДРЗ!!!Липсвате ми, сладурки!