и аз се чудя как ще сме на морето тази година.Жорко има бански,но за неговата възраст май не е подходящо .
За обиците ,не знам и аз,струват ми се много малки на 1-2г. -опасно ми се струва,но пък от друга страна познавам няколко такива дечица и нито едно не е имало проблем(което обаче не изключва точно твоето да има).
Имам въпрос - при ранно приключила бременност,за колко време спадат нивата на хормона.
Братовчедка ми има вече един аборт.Д-р Тюфекчиева и прави лапароскопия,а след това и хистероскопия поради съмнения за преграда в матката,но се оказа,че няма такова нещо ,та само изгубиха 1-а година напразно.
Преди седмица имаше положителен тест с бледа 2-ра черта,после още няколко.Вчера почувствала ,че гърдите и вече не са напрегнати,направила тест и вече няма втора черта.Ходила на лекар и не се вижда бременност и лигавицата даже не и била дебела.
Направила е кръвен тест с резултат 1,3 е - няма никаква бременнот.Аз не мога обаче да си обясня тези 4 положителни теста,правени в 3 различни дни,като последният положителен беше от преди 3-4 дни най-много.За да отчете такъв тест + ,значи нивото на хормона е минимум 20.Възможен ли е толкова бърз спад в хормона.
Отделно имаше напълно редовен цикъл,а миналият месец и закъсня ,сега пак не се знае,какво се случва.Втори месец и тече и зеленикава течност от гърдите ,а Пролактина е в норма.