Радостинка миличка голямо гуш
Съжалявам, че този опит не завърши успешно,но няма да се предаваш в никакъв случай
Хубаво е, че си поплакала, плачи колкото ти душа иска, за да си излееш мъката и после с нови сили напред и се моля от сърце следващото инсе да е последно и успешно
gardge ама какви са тия щуротии сега за ЛУФ синдром бе- сигурна съм, че нищо ти няма и са ти наред яйчицата
Радвай се на резултата от ЦС и правете малки гардженца сега и остави тия лоши мисли за момент настрани - а в краен случай звъни на дока да те погледне на ехографа и да те успокои
elina и аз така си мисля, че е по-добре да ти се обадят няколко дни преди операцията, че да не го мислиш толкова много време, че то самата идея за операцията може да ти изкара нервичките
А и аз знам, че кръвните изследвания ги правят предния ден преди операцията, така че стават бързо явно
viki_vat да знаеш, че завиждам благородно за почивчицата
В Гърция е страхотно и наистина на Халкидики можеш да си починеш на спокойствие
Всички са спокойни, само да се разхождаш, да си хапваш салатка, рибка или суфлакита и да пийваш бяло винце на брега на морето- разкош
Пожелавам ви страхотна почивка и пълен релакс
Маринка сега само положителни мисли в главицата, радвай се на малките сладурковци които са на топло в коремчето и си мисли как след 9м. ще ти гукат сладко на леглото до теб