0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова слънчева седмица 1.06.09-07.06.09
« Отговор #40 -: Юни 01, 2009, 19:35:46 pm »
Викии честито милаааа :) Варвам, че след няколко месеца да се похвалиш с току-що роденото си съкровище :)
Гардже - мечка страх, теб не те е страх, нали знаеш :) Успех утре :)
[/url][/url]
*
« Отговор #41 -: Юни 01, 2009, 20:05:22 pm »
Виииккккиииииииии, толкова се радвам! Оттук насетне, само по вода да ви върви! Чакаме само хубави новини, и то с огромно нетърпение! :balk_602:
Гардже, нали се разбрахме, мило?!:balk_77: Докато разбереш какво става и вече ще са те пратили да се обличаш  :lol: :lol: :lol: Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #42 -: Юни 01, 2009, 20:07:41 pm »
Здравейте и от мен!Честита нова темичка и да е плодотворна.Ето хубавите новини вече започнаха.
Вики честито.Прекрасна новина.Пожелавам ви успех в процедурата и живо и здраво бебче на края.За другия 1 юни да си имате детенце.
Гардже имаш  :crossfingers: за утре.
Мацки засега приятна вечер,ако имам време по-късно пак ще ви навестя.
  <br />
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #43 -: Юни 01, 2009, 20:33:30 pm »
Здравейте сладурки  :D
Вики честито миличка и успешна процедура ти желая(Пред студиото оная вечер честно да си призная не вярвах много,че ще успеем ама слава Богу съм се лъгала,струваше си студа  osi_9)
Маринка,Радосттинка момичета стискам ви палци за положителни резултати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Гардже успех утре миличка и хубав резултат ти желая  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Честит 1-ви юни пожелавам на всички ви догодина на този ден да празнувате заедно с рожбичките си! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #44 -: Юни 01, 2009, 20:53:42 pm »
Всички са се изпокрили пак :wink:
Гардже имаш и моите стиснати палци за утре :wink:, да мине леко и бързо процедурката и да имаш две проходими тръбички :P
Дениска  :flower:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #45 -: Юни 01, 2009, 21:36:31 pm »
Охоооо  честита ни нова седмична темичка !
Гледам че е започнала с хубави новини !
Вики браво мила честито и успех от първия път!
Гардже стискам палци за хубав резултат и после да разказваш че май аз съм следващата  за ЦС  разбира се ако утре са ми добри резултатите от микоплазмата!
Джинкаааа как ни разпали женското любопитство и избяга !
Която е щастливката да си казва че ще я усетим и без това! :D :D :D
Миринка и Радост чакаме със стиснати палци хубавите новини!
И на края да не забравя честит ни детски празник децата са най- хубавото нещо в тоя живот! Лека вечер на всички и тая вечер да сънувате хубави неща стига с тези кошмари!
[/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #46 -: Юни 01, 2009, 21:54:20 pm »
Вив, снощи големи кошмари ме гониха, дано тази вечер се наспя. И понеже все забравям - само аз не честитих този толкова невинен, хубав празник. Дано наистина догодина сме с рожбички в ръце и забравим много бързо неволите си. Все някога ще успеем мили мои !
 Сега имам един въпрос към всички, които сте правили ЦС - два пъти ли вкарват контрастното вещество или веднъж ? Сори, че издребнявам, но аз все искам всичко да зная преди да ида, за да няма изненади.
 Джинка, чак ми е любопитно, но все пак и аз смътно помня, че в предната тема имаше 2 бременилки...А и момичето, ако иска - ще си каже :)

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #47 -: Юни 01, 2009, 23:29:08 pm »
мила ГАРДЖЕ на мен са ми правени 2 ЦС и при двата пъти к.течност е вкарвана само веднъж.скъпа недей го мисли толкова пак ти казвам докъто се усетиш и то минало.нали знаеш че ние всички сме с теб и стискаме силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.успех с нетърпение ще те чака ме утре с положителните резултати :) :) :)
[/url]
*
« Отговор #48 -: Юни 01, 2009, 23:56:12 pm »
Вив, снощи големи кошмари ме гониха, дано тази вечер се наспя. И понеже все забравям - само аз не честитих този толкова невинен, хубав празник. Дано наистина догодина сме с рожбички в ръце и забравим много бързо неволите си. Все някога ще успеем мили мои !
 Сега имам един въпрос към всички, които сте правили ЦС - два пъти ли вкарват контрастното вещество или веднъж ? Сори, че издребнявам, но аз все искам всичко да зная преди да ида, за да няма изненади.
 Джинка, чак ми е любопитно, но все пак и аз смътно помня, че в предната тема имаше 2 бременилки...А и момичето, ако иска - ще си каже :)

Гардже, сори ама при мен беше два пъти  :( Но наистина, доде се усетиш и ще се обличаш вече. Хайде де, щом аз го изтърпях и два часа по0късно скачах от радост, ти ли Свраче мило ще ми се шашкаш!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

А другата бременелка, тихичко на уше, е Ваня Иванова - голяма съм клюкарка, ама тя сама писа в графики  :lol: :lol: :lol: Стискаме й палци на милата всичко да е наред. В сряда е на доки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: верно съм голяма клюкарка, ама да насочим положителна енергия към Ванчето. Нали всяка от нас изпитва радост с причинителката. Дано да не ми се разсърди  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #49 -: Юни 02, 2009, 00:02:36 am »
за мое голямо разочарование докъто се чудех в кой списък да ме включите лелката май ми идва.а съм само на 22ден това никога нее било :(
[/url]
*
« Отговор #50 -: Юни 02, 2009, 08:51:59 am »

Добро Утро, Душички! Приятен ден ви желая! Свраче,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и на всички, на които им предстоят важни държавни дела  :D

Нещо и аз не спах добре! Хванали са ме лудите  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Юни 02, 2009, 09:06:12 am от anmar »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #51 -: Юни 02, 2009, 08:55:26 am »
Добро утро, драги ми сладурки !
Я да метна аз едно кафе със закусчица. То си беше ясно кой ще е най-ранобуден тази сутрин. Много ясно, че цяла вечер се пробуждах и сънувах разни снимки :)

И искам да добавя, че всички вие сте ужасно мили момичета и тази сутрин като си видях кутията (ЛС) - пълна с писма и колко много от вас мислят за мен - ми стана толкова мило. Просълзих се и с душата си се помолих всяка една от този форум, а и всяка желаеща дете - да сбъдне тази мечта. Толкова го заслужавате !!!!
 Хайде стига сантименти, че трябва да се стягам :) Е, до 10ч. - ще се ровя още в нета :)
 П.П. - ами сега ще пиете 2 кафенца.. Има и по-ранобудни от мен и Анмар веднага да си признава тя пък защо не спи ???
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #52 -: Юни 02, 2009, 09:11:41 am »
Я, да ви разсмея, малко! Майка ми ми купи една книжка. В нея се казва, че с йога се забременявало по-лесно :wink: Ама и маман ми една кукувичка  :lol: :lol: :lol:

Пък да взема да пробвам ли?
*
« Отговор #53 -: Юни 02, 2009, 09:30:37 am »
Хахахаах Анмар  ще си пийна и от двете кафенца но тая стойка ме притеснява мисля да съм седнала на диванчето !
Гардже още веднъж силно те прегръщам и стискам палци за добрия резултат !
Айде милички лек ден !
[/url]
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #54 -: Юни 02, 2009, 09:33:03 am »
Добро утро и от мен!След кафетата на Анмар и Гарджето и закуската аз ви слагам десерта,че днес мойта майка има рожден ден.Да ми е жива и здрава,а на вас да ви е сладко.

Желая ви приятен ден момичета.
  <br />
« Отговор #55 -: Юни 02, 2009, 09:58:13 am »
Добро утро :D
Гледам сте се разсънили вече, даже и се шегувате :D
Аз съм на линия от 5,30, ставам всяка сутрин да гледам Шехерезада :lol:, Маринка няма да е сама със сериалите сутрин рано :wink:
Гардже, че няма емотинка със стиснати палци :wink:, да покажа как ще стискам днес :D
titibar да ти е живо и здраво мамчето, ощеее многоооо години и скоро да се радва на внуче :wink:
Анмар, тази поза с кафето няма да я пробвам :lol:, виж ако е сигурно че се забременява така може и да рискувам :lol:, да си натъртя дупето :lol:
Маринка аз май нещо пропуснах :oops:, но кога трябва да е пункцията, да стискам палците :wink:
Хайде лек ден на всички и само хубави новини тази седмица :D
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #56 -: Юни 02, 2009, 11:49:13 am »
Здравейте сладурки  :D
Както винаги сте много ранобудни  :)
Гардже стискам палците до посиняване и никакво пускане докато не се отчетеш след ЦС  :crossfingers: И тук да кажа контраста се пуска 2 пъти.
Radosttinka какво става с теб мила -кога трябваше да правиш тест, дали не беше 04.06 или се бъркам :oops: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Titibar Честит Рожден Ден на майчето ти  :balk_5: :balk_5: :balk_2: Да ти е жива и здрава и още дълги години да ви радва  :D
Лек ден на всички и само хубави новини да донесете  :D
« Отговор #57 -: Юни 02, 2009, 12:01:18 pm »
Веселушко, в петък на 05,06 трябва да е :D
Едни странни настроения ме обземат напоследък, направо ще се побъркам :?
Старя се да мисля положително, да не обръщам внимание на разни симптоми, но ми е много трудно - особено с второто. Сега ме е хванала една вълна, дали не преминах границата между положителното мислене и самонавиването и накрая да не остана многоооо разочарована ако е отрицателен резултата и от толкова положително мислене да не се срина психически :(. Ох, че объркано стана, ама и на мен ми е объркано, може би при всяка първа процедура е така. Искам по-бързо да минава времето и да разбера резултата :)

*
« Отговор #58 -: Юни 02, 2009, 12:26:35 pm »
добро утро.
мерси за кафето и закуската. но и аз ще предпочета кафето да си го изпия на стола а тази поза щея мъча в салона. аз от скоро хода на йога и ми харесва много релаксацията и това че трябва да мислим позитивно. пък дай боже и да помогне да забременея.
незнам дали тук и е мястото, но да си споделя притесненията и болежките. последния ми цикъл беше на 20.04 от тогава на два пъти през десетина дни имах леки зацапвания за 1-2 дни. на 17 ден бях на преглед и ми казаха поликистозни яйчници и че сигурно няма да ми дойде. цялата съм се изринала в пъпки като некой пубер, чувствам се подута, и на момети ме боли корема. а трябва да изчакам 2 месеца да не ми идва за да отида да си направя хормоналните изследвания.
на Гарга стиснати палци за добри резултати днес.
на всички хубав ден.
*
« Отговор #59 -: Юни 02, 2009, 12:33:47 pm »
Здравейте и от мен момичета, желая на всички ви един хубав и успешен ден  :wink: :cheerleader: :flower: