Милички на ЦС мисля, че нямаше кой знае каква болка - по-скоро беше голям страх и от страха охках.. иначе се понасяше .. Изнервяше ме само неизвестността, но не е кой знае каква болка, е аз бях пила аулин преди това... Но на който му предстои - смело напред , не е болка за упойка !!!
Много сте мили и нямате идея колко се радвам, че толкова много от вас ми стискаха палци, подкрепяха ме и бяха с мен. Златни сте !!!
Сега да ви кажа за Клостила - изписаха ми го без да сме правили ни една фоликулометрия и без реално да се знае дали си нямам ову ... Това ме озадачава. Дори когато питах ще правим ли ехо прегледи докато го пия ми се отговори, че няма защо ?!?!??! Ей, това ме разби !!! На всичкото отгоре ми сервираха, че десния ми яйчник е ПКЯ ( на база на една единствена снимка от преди 2 месеца, а на тази от преди 3 месеца не е така. Имам редовна МЦ и хормоните са ми наред) и как тогава да пия Клостил, ами ако ми се образуват кисти и после се наложи дори операция ? Не разбирам как може ей, така да ми изпишат Клостил и то само защото аз казах, че "предполагам" че може да нямам ову ... !??!?! При все това си имам положителни тестове за овулация, но нали те понякога са фалшиви именно заради ПКЯ .. Как мога да пия това сериозно лекарство ? И понеже едва ли не ми се разбучаха, че питам - казаха че си е моя работа дали да го пия ... С две думи да правя каквото знам !!! И сега съм толкова объркана, че ...