0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова слънчева седмица 1.06.09-07.06.09
« Отговор #20 -: Юни 01, 2009, 13:22:23 pm »
Добро утро и от мен мацки :)

Ради, мерси за кафенцето - аз тука срам не срам сърбам едно разредено кафе  :oops:

Гардже, успех утре и спокойно - не се страхувай, ще мине бързо и леко ще видиш  :bighug:

Марги, мерси за чудесната темичка и Надеж благодаря за страхотното пожелание yahoo_17

Успееееххх

« Отговор #21 -: Юни 01, 2009, 13:37:05 pm »
Здравейте сладурки мои  :D
Мале не съм влизала от Петък, че много работа се събра нещо и много обикаляне напред назад и сега нямате изчитане  :D :D
Мацки ама вие сте запълнили предната темичка с много хубави новини само така  :)
fibo честити ти магистралки -страхотно много се радвам за резултата  :cheerleader: Хайде сега половувайте си с мъжо на воля и към средата на месеца да ни зарадваш с една двучертичкова новина  :crossfingers: yahoo_17
curls стискам палци всичко да е наред и при следващия преглед да си видиш точицата  :crossfingers: :crossfingers:
margia4ko нямам думи за отношението на тези лекари  8O Дано следващият път ти говорят по-адекватни неща (ако изобщо решиш да се върнеш при тях) и да се успокоиш и радваш на една страхотна бременност  :crossfingers: :crossfingers:
Маринка как няма да има пункция тази седмица- ще има и ще извадите най-хубавите и здрави яйчица, а после всичките ще се оплодят  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
garga за тебе пръстите не съм ги пускала, но вярвам, че утре ще ни се похвалиш с две магистралки и всичко ще мине леко при теб  :crossfingers: :crossfingers: Наистина болката е за момент най-много 2-3 пъти по  1-2м. максимум и после отминава -хайде не остана утре по това време вече ще  е минало и заминало  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
goskata съжалявам за случилото се -моля се от сърце да успее да забременее пак и да имат живо и здраво бебче  yahoo_17 yahoo_17
Добре дошли на новите момичета Nadelin и Ечи  :welcome_1: и ви пожелавам бързичко да отивате при бременните сладурки  :D
dgina само хвърли бомбата и замина  :D Не така бързичко да казваш всичко  :D
Момичета ЧЕСТИТ 1-и Юни   пожелавам ви много да се забавлявате днес и никога да не губите детското у себе си  :ballons: :dance2:
« Отговор #22 -: Юни 01, 2009, 14:47:38 pm »
Добър ден и от мен! Честит 1-ви юни на всички (нали и ние сме деца на родителите си) Едвам смогвам да ви изчета. Стискам много силно палчета на Гарга за утре и на всички на които им предстои процедура,Фибо много се радвам за теб- дано този месец е твоя. А аз се обадих на доки за изследванията,но тя е отпуск и май ще си чакаме докато си дойде ред за преглед-края на юли,ако до тогава още не сме станали трима и аз ще тругна вече по лекари!
Айде стига толкова сум писала ,дано и тази темичка се напулни с много+++++++
Целувки на всички ви
« Отговор #23 -: Юни 01, 2009, 15:21:54 pm »
Здравейте,
честита темичка,дано и тази седмица да е пълна само с хубави новини osi_9
Гардже  :goodluck: и кураж утре на ЦС!
Прекрасен дан на всички! :bighug:

*
« Отговор #24 -: Юни 01, 2009, 15:38:46 pm »
Да се похваля и тук! Днес е един незабравим ден за мен и ще остане такъв. Получих така чаканото обаждане от фонда - Честито! Одобрени сте! Толкова съм щастлива! Когато стояхме в мразовитата, дъждовна вечер пред студиото на Шоуто на Слави не съм и помисляла, че толкова скоро ще се случи, че борбата ни ще доведе до успешен край!
Успех на всички! Дано ни се случват само хубави неща!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #25 -: Юни 01, 2009, 15:44:44 pm »
Вики, това е чудесно!!! Браво, честито! Сега сте само на крачка от сбъдването на мечтата! Имаш всичките ми стиснати палци да стане още от първия път!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #26 -: Юни 01, 2009, 15:45:47 pm »
Вики, това е чудесна новина ! Браво мила !!! Сега остава да стискаме палци за процедурата и скоро да се похвалиш с двете чертички !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #27 -: Юни 01, 2009, 15:46:26 pm »
Вики, това е супер :D
Пожелавам ти и опита финансиран от фонда да бъде успешен :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #28 -: Юни 01, 2009, 15:57:40 pm »
Вики, миличка, това е страхотна новина!!! Честито и дано всичко да е наред от тук нататък и скоро да имаш други хубави новини   :D :D :D !!!

*
« Отговор #29 -: Юни 01, 2009, 16:19:30 pm »
Благодаря ви момичета!Знам, че се радвате искрено на всеки чужд успех и всяко чуждо щастие! Това ни научи борбата - да се радваме на малките неща и на щастието на другите! И именно това е пътя и към нашето щастие, а то скоро ще се усмихне на всяка една от нас!
Обичам ви!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #30 -: Юни 01, 2009, 16:35:04 pm »
Викииииии!!!!!Страхотнооо,ехееее задава се прекрасно бременелско лято за теб,мила :D
 :jump12: :jump12: :jump12:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #31 -: Юни 01, 2009, 17:02:27 pm »
Вики чудестна новина!!!!!!!!! :balk_46:
Пожелавам ти скоро да има още по-прекрасна вест!!!!!!!! :goodluck:
:bighug:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #32 -: Юни 01, 2009, 17:04:43 pm »
Здравейте момичета!Честита нова тема най-напред дано да е на късмет!Честит празник на всички дечица по света и на всички вас!
Вики,честито за щастливата вест!Искрено вярвам,че мечтата ви много скоро ще стане реалност,няма по-прекрасен ден от днешния да получиш така желан отговор!Ще стискам палци всичко да мине както трябва и скоро да преживееш най-съкровеното нещо-да станеш майка!
Момичета на вас също пожелавам да изпитате това чувство,за което сте се борили дълго време!Дано днес Господ чуе молбите ни и ни дари с най-милото нещо на света,а именно дечицата!
« Отговор #33 -: Юни 01, 2009, 17:04:55 pm »
Вики честито миличка от сърце се радвам за вас с мъжо - дано този опит бъде последен и успешен и да си имате като резултат от него поне едно живо и здраво сладко бебенце  :bighug: :wave: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #34 -: Юни 01, 2009, 17:10:11 pm »
Браво Вики, честитоо :)

Във вестника днес пише, че 400 жени са одобрени за държавно ин-витро. :) Малко тъпо звучи - все едно ин-витро се прави само с жените, а не с двойките, ама айде  :lol:

Ето я статията:

« Последна редакция: Юни 01, 2009, 17:16:34 pm от rashi »

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #35 -: Юни 01, 2009, 17:13:08 pm »
Здравейте момичета от мен, аз за днес се наработих /ако можеше повече тази седмица да не се бачка щеше да е страхотно/. Да ни е честита новата темичка и дона да я напълните само с положителни тестчета :bfp: /аз се изключвам защото май изпуснах влака/ и с хубави новини, а както виждам те вече започват: Вики честито мила, дано това е твоята бремелинска година!!!  :bighug:
Гардже, много ти стискам палци и аз за утре, дано да се похвалиш с най-проходимите магистралки и след това бърза бързо да се похвалиш и с две чертички! :goodluck: :bighug:
Да не забравя да ви честитя на всички първи юни, защото във всяка от нас живее по едно дете и винаги ще е там! Аз също се включвам в това число затова ще взема да почерпя

Джинкааааа  osi_10 я казвай веднага кой крие хубавите новини, че ми се струва, че имам нещо на ум, ама и аз ще почакам "признанието" osi_9
« Последна редакция: Юни 01, 2009, 17:18:49 pm от anizi »
*
« Отговор #36 -: Юни 01, 2009, 17:17:20 pm »
Честита нова темичка!Дано я напълним само с положителни тестове и емоции!
Моето зацапване спря и сега наистина се чудя какво става.Мислех в сряда да ида на лекар,но е много рано и дори да има нещо няма да се види,а и за тест е рано,по принцип трябва около 5 да ми дойде :?
Наистина не зная какво да направя,но и не си мисля много за това,дори и не се и надявам...

« Отговор #37 -: Юни 01, 2009, 17:42:50 pm »
Здравейте момичета.Честит 1-ви юни на всички порастнали деца  :D
Вики,радвам се за вас и ти пожелавам догодина на тази дата да пощипкваш по дупето малко юначе(пък може и юначета :wink:)
Аз от доста време не съм се вясвала тук.Още не ходя на работа и мързелувам в къщи.
Минаха два месеца от операцията и вече се чувствам много по-добре :)Утре съм на преглед и ще насрочим дата за цветна снимка да видим какво е състоянието на тръбичката ми.Продължаваме напред и няма да спрем докато не гушнем и ние нашия бебок :)
Приятна седмица на всички  :bighug:
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #38 -: Юни 01, 2009, 18:00:59 pm »
Честито Вики,наистина е хубаво в новата ни темичка от първия ден да има чудесна новина.Господ да е с теб, и дано всичко да е наред и да гушнеш накрая най-красивия бебешок  :) Успех на теб и на всички момичета!
*
« Отговор #39 -: Юни 01, 2009, 18:50:10 pm »
аз се наработих за днес :)
много се радвам за хубавите новинки, дано така да ни върви целия месец.

хубава вечер мацки