0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
А как се правят изследвания на TSH, FT4, ТАТ, МАТ, за да се види, как върви лечението?Трябва ли да се спре приема на Еутирокс, Метформин и Селен, за да се направят изследванията или просто кръвта се взема преди да се изпие дневната доза?
Zdraveite!S ponijeno FT4 sam, no TSH e v norma , zapo4vam da piq L-tiroksin 25mg.I sam mnogo pritesnena ot vliqnieto varhu bebeto na ponigeniq hormon i ot strani4nite efekti na lekarstvoto.Pishete mi ako imate informatsiq
А вие кога си правите изследванията като приемате л-тироксин?Сутринта преди вземането на кръв,явно не трябва.А предния ден трябва ли да съм вземала лекарството?
Цитат на: mgbg в Април 27, 2008, 19:02:00 pm А вие кога си правите изследванията като приемате л-тироксин?Сутринта преди вземането на кръв,явно не трябва.А предния ден трябва ли да съм вземала лекарството?И мен това ме интересува ,че трябва другата седмица да пускам пак TSH.
Цитат на: mpia в Април 28, 2008, 09:35:25 amЦитат на: mgbg в Април 27, 2008, 19:02:00 pm А вие кога си правите изследванията като приемате л-тироксин?Сутринта преди вземането на кръв,явно не трябва.А предния ден трябва ли да съм вземала лекарството?И мен това ме интересува ,че трябва другата седмица да пускам пак TSH.Само в деня на изследването не се приемат лекарствата.Предният ден си ги пиете.
Да попитам и аз- някой минавал ли е от едната крайност в другата, т.е. от TSH- 6.0/ноември/ ; 4.0 /февруари/; 0.6/март/ и сега 0.35/май/- като тази стойност е под нормата .Правя изследванията в една и съща лаборатория в която референтните стойности са - 0.4-6.2 mIU/mlТова TSH започва да ме плаши
TSH- 6.0/ноември/ ; 4.0 /февруари/; 0.6/март/ и сега 0.35/май/- като тази стойност е под нормата .
Аз забременях с ТСХ - 5.09, сега е 0.006Пия Л-тироксин и на всеки 30 дни правя консултация с ендокринолог.
Цитат на: galli в Май 19, 2008, 14:18:08 pmАз забременях с ТСХ - 5.09, сега е 0.006Пия Л-тироксин и на всеки 30 дни правя консултация с ендокринолог.Ти с това ТСХ още ли вземаш Л-тироксин?