0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Диферелин и странични ефекти
« -: Май 30, 2009, 00:06:31 am »
Пускам темата тук,защото се предполага,че на повечето девойки са им били такъв.Не знам дали си въобразявам или от яд,че много безотговорно ме пренебегнаха от клиниката/звънкам деня преди хистерото да питам дали да свалям лака,а те ми казват,че изобщо не съм била записана за този ден...бла-бла-бла или дрън -дрън по нашенски/
 Та дали от това или друго,но откакто са ми били диферелина за да не расте лигавицата, имам главоболие,като чели ми се върти свят ииииии определено напомпана.Краката са ми все едно съм качила 3 килограма.Корема също...

Естествено че по -голямата час от притеснението ми е суето,но все пак ще съм благодарна на девойките,които споделят с мен дали са имали подобни проблеми след диферелин
*
Re: Диферелин и странични ефекти
« Отговор #1 -: Май 30, 2009, 01:21:41 am »
Много ме болеше главата от диферелина.
*
« Отговор #2 -: Май 30, 2009, 02:16:19 am »
И аз имах  главоболие,а си бях позамаяна,все едно някой ме беше треснал по главата с мокър парцал  :lol:
*
« Отговор #3 -: Май 30, 2009, 02:25:47 am »
Според мен, те е стреснал отговара по телефона.Поне 50 процента  :lol:
Това в кръга на шегата.Най-вероятно е от Деферилина и от нещо друго..... ти си го написала.
« Последна редакция: Май 30, 2009, 02:33:14 am от ketti »
« Отговор #4 -: Май 30, 2009, 03:05:10 am »
Аз лично от диферелин се подувам и пълнея, не мога да заспивам до 3-4 часа вечер, и изпадам в депресии и лошо настроение. Също и горещи и студени вълни ме тресат.

*
« Отговор #5 -: Май 31, 2009, 13:50:19 pm »
точно както се чуствам и аз...ииии мноооого гадно съм напълняла :( точно преди лятото.дамо другия месец тази гадост да се изчисти ...
 А от вчера ново двайсет,кървя .Впонеделник срам несрам ще се обадя лично на доктора
*
« Отговор #6 -: Юни 04, 2009, 00:21:49 am »
И мен ме болеше глава, но си струва...сега пак ме боли , но от крясъците на малкия :D
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #7 -: Юни 04, 2009, 00:56:24 am »
И аз имах главоболие, особено следобяд. Също и на моменти бях необяснимо раздразнителна. Хахо, тоест.
*
« Отговор #8 -: Юни 04, 2009, 00:57:05 am »
брааавоооо
само така