Здравейте момичета!Имам проблем с яденето и вече започвам страшно много да се притеснявам.Имам страхотен апетит и се тъпча като луда.Ям 3 пъти повече от мъжа ми и вече като ме види с чинията се хваща за главата и се шегува,че трябва да работи на 3 работи за да ме изхранва.Колежките на работа като ме видят да ям през половин час очите им стават като палачинки.Вече ме е срам от мен си.Най-интересното е ,че не съм качила нито грам.Стоя си същите килограми,а буквално ми се яде през половин час,дори ми прилошава от глад.
Миналата година ноември месец ходих на ендокринолог и единият хормон ми беше на долна граница.ФТ3 2.45 Реф.гр-2.23-5.35.Диагнозата ми е Автоимунен Тиреодит в имунологично не активна фаза.Пих Еутирокс 25 1 месец.Забелязах,че апетитът ми намаля.Даже бих казала,че се хранех като нормален човек.Преди 2 месеца обаче проблемът пак се появи.Дали това се дължи на щитовидната жлеза?Има ли други момичета с такава диагноза и такъв проблем.Тогава споделих проблема с храненето с лекарката,но тя не ми даде удовлетворителен отговор.Гинеколозите пък казват,че изобщо няма проблем щом ФТ3 е в границите пък било то и на долна граница.
Не знам към кого да се обърна,но апетита ми ме плаши,а явно и оклоните го намират за странно.Не знам какво е на бременна жена да й се яде ,но имам чувството ,че съм бетер от бременна.Дори сега като пиша за храна ми стърже корема,а се нахраних дооооста обилно преди точно 1 час.Дайте съвет моля!