Ужасно грозна история..направо се разплаках :(Сърцето ми се късаше, като чувах писъците на децата
Според мен всички участници в този цирк/без децата естествено/ са винови.Родителите, защото водени от собствения си егоизъм и омраза, позволиха децата им да бъдат влачени и дърпани, като някакви вещи....Органите на реда, затова, че не успяха да усмирят две-три жени и двама-трима мъже/представителите на полицията не бяха никак малко/.Уж ги разтърваваха, ама някак безрезултатно и неефективно.Агенцията за закрила на детето, затова че не закриляха децата.Останалите служители, изпълняващи решението на съда - също са виновни, че точно по този зрелищен начин си вършат работата.Да, съгласна съм, че трябва да вземат децата, но не вярвам някой закон да предвижда едва ли не насилие, само и само да се изпълни съдебното решение.Според мен всички бяха супер неадекватни и просто не знаеха как да реагират
.Особено представителите на институциите, което е недопустимо, при все че с това се занимават все пак и трябва да са подготвени за такива ситуации.
Относно отношението на децата към майката - ами наистина е твърде вероятно да са манипулирани.Но ужаса в очите и в писъците им, някак си ми се струваше неманипулиран.Едно дете, колкото и да е манипулирано, не би могло да изпитва истински ужас от собствената си майка, ако няма реална причина за това.Поне така си мисля.Защото те видимо изпитваха ужас от мисълта да отидат с нея.Децата са най-чистите и искрени създания, винаги им личи това, което им е в душата.
А майката...леле майката.....Коя нормална майка ще позволи това 8OЕдна истинска майка ще се интересува само от това децата й да са добре.А тази беше водена от чист егоизъм според мен, да ги вземе на всяка цена, а че те пищят и бягат, нищо...ще свикнат 8OУжас, просто ужас...Едва ли и на нея й е приятно да види, че децата й не я искат, сигурно я е заболяло, но все пак, те трябва да са на първо място..жестоко постъпи тя, жестоко...И бащата не го оправдавам, колкото и да му е трудно....не може да се държиш като освирепяло животно пред очите на невръстните си деца.
Сигурна съм, че е имало по-цивилизован начин да се решат нещата и това е работа на съотвените институции.Били го канили на разговор.То така с покани ако ставаше....
Факт е, че от цялата работа никой не помисли за децата, никой..просто беше брутално.И аз мисля, че трябва да ги отделят и от двамата им родители за известно време, да поработи специалист с тях.Не ми се мисли какъв отпечатък ще остави това върху тези дечица
Извинявайте, че толкова дълго стана :oops:Ужасно съм афектирана.Имайки предвид през какво минаваме ние, за да се сдобием с рожба, адски се разстройвам, като видя как някои родители се отнасят към децата си...неблагодарници....дори не оценяват какво имат и как с лека ръка го съсипват