0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Какво да правя?
« Отговор #40 -: Март 31, 2006, 16:59:24 pm »
ебаси мъжа :evil:
извинявай, Мелроуз, знам, че така не ти помагам, обаче не мога да се въздържа. кво значи, мъжете били такива, жените онакива. хората като имат проблем, колкото и да ги е страх се изправят и го решават или пък не го решават, но го поглеждат другото е....... направо побеснявам като чета за такива мъже, една ч***я ще ги караш и молиш, пък жените през какви "спа процедури" минават, ама ние сме други бе, кучета ни яли :evil:
Мелроуз, извинявай, мила, не искам да те огорчавам, ама я малко му се ядосай на твоя мъж
то и мнението ми е такова по принцип, не само в конкретния случай.
извинявам се и на другите, ама освен, че оглупявам съм и  :witch: напоследък
*

Melrose

Какво да правя?
« Отговор #41 -: Март 31, 2006, 18:29:36 pm »
Mili momicheta, neshto Kredor - a otkazva da raboti, a niamam kirilica na komputara si. Iskah da vi napisha niakoi drugi neshta, no taka kato ne moga da izpolzvam Kredor-a, sega samo shte vi BLAGODARIA za savetite, koito ste mi dali. Blagodaria che vi ima i vie ste edinstvenite, koito razbrahte makata mi. Vapreki, che i na vas ne vi e leko, vie ste gotovi da se vslushate v problemite na drugite i da dadete saveti, da podadete raka na  nujdaeshtia se. Radvam se, che vapreki prepiatstviata,koito sme prinudeni da pretarpim zaradi taka zavetnoto malko choveche, u nas vse osthe e ostanal chovekat i sastradanieto!!! Priemete moite blagodarnosti oshte vednaj, a az po - kasno pak shte vi pisha! Priaten den na vsichki!
*

Anonymous

Какво да правя?
« Отговор #42 -: Март 31, 2006, 18:58:34 pm »
Fussii написа

4. Вариант Д - "Империята отвръща на удара", няма да го обяснявам, макар, че знам, че много от момичетата тук ще ми се карат, ама съм готова да спорим много по тоя въпрос.

Много ми хареса.
В кръга на шегата разбира се.Обаче преди време четох някаква статистика- в световен мащаб в около 15% от семействата доколкото си спомням цифрата се отглеждат деца, които не са от бащата ама той не знае.
И да ви развеселя ще ви напиша една история, която ми я разказа собствената ми свекърва.Преди доста време имала една колежка и те така доста години нямали деца а мъжа й не искал да ходи на лекар.И тя какво предприела имайки впредвид, че действието се развива преди много години когато не са били развити АРТ.Имала си много добър приятел мъж- семеен не били любовници.Тя го убедила по някакъв начин да й направи бебе.И така родила и мъжа й не разбрал истината или пък така му е било удобно.
Пиша това само за майтап!
*
Какво да правя?
« Отговор #43 -: Март 31, 2006, 19:00:34 pm »
Аз съм госта. Извинявайте!
*

Melrose

Какво да правя?
« Отговор #44 -: Април 01, 2006, 00:54:03 am »
Здравейте момичета. Благодаря ви за съветите, които са много ценни за мен. Провела сам хиляди разговори за нашата ситуация. Уверявала сам съпруга си, че дори и проблемът да е при него, то ние ще се борим заедно за заветната цел, и нито за миг няма да започна да го обичам по - малко! А напротив! Ще го ценя още повече, защото заедно ще се борим да станем родители. Какво ли не съм правила за да го накарам да отиде на един обикновен преглед. Показах му сайта. Той не прояви интерес към него пред мен, обаче забелязах, че той е влизал в него няколко пъти, докато е бил сам в къщи. Той е наясно, че за да се разбере къде е проблема първата крачка е да се направи спермограма. Но не иска. Това би било все едно да  прави ч***И на публично място! Щял да потъне в дън земя от срам! Срам от кого и защо го питах аз!!! Какво ли не съм направила през последните 2 години за да го убедя да отидем заедно на лекар. Не ми се слушат съветите от негова страна ''Как да стане бебето като все за това мислиш?Успокои се и ще стане".
Колко да чакам повече? Дори вече и приятелки нямам. Всичките ми приятелки са или бременни или имат детца. Миналото лято помолих една позната позволи на 5 годишния си син да прекара с нас веекенда. Мислих, че мажат ми като бъде в компанията на детето 2 дни ще му хареса и ще се навие за преглед. Той се забавлиява много с него - играха футбол, караха колело в парка, пускаха хвърчила. Но и това не помогна ''Търпението и спокойствието били ключът към бебето". Е, не знам още колко мога да чакам. На 28 години съм. А той е на 33. Чувствам се ужасно. Нямам сили и възможности да се боря сама във войната. И най - лошото е, че няма и битки в тази война
Cама на фронта, Чакам врагът, а него го няма. ДОри не знам кой е врага!
*

Melrose

Какво да правя?
« Отговор #45 -: Април 01, 2006, 01:16:16 am »
Може би проблемът при мъжа ми е, че все се съобразиява какво ще кажат хората, какво ще си помислят за него или семейството му. Дава вид, че всичко е наред с нас, когато не е. Оня ден го чух да говори по телефона със сестра си и изглежда че тя го е питала, кога ще смятаме да имаме дете, защото го чух да казва, че имало време и за сега не мислим за бебe.  8O . Не мога да проумея как не му трепна гласа, как моя да излайе така хладнокръвно, при това че само за това са дразгите между нас.
Jam, съпругът ми е българин. Мислиш че това е характерно в повечето случаи за българските мъже??
*
Какво да правя?
« Отговор #46 -: Април 01, 2006, 05:55:33 am »
Мила Melrose,

Невероятно е, че има мъж който може да понесе 4 год. молбите и сълзите на една жена, която обича. Аз идвам от семейство, в което ината е наследствен и почти неопреодолим/особено мъжете/. Те иначе са добри, интелигентни и забавни хора, и е трудно да не ги обичаш. За съжаление не осъзват болката и вредата, която причиняват на семейството и себе си. МЪЖЕТЕ СА ЕГОИСТИ! Един ден той ще иска дете, но дали ти ще можеш да му го дадеш !?  Не е ли време да удариш с юмрук по масата!? Не го оставяй да те мисли за даденост, напомни му, че може да те загуби!

Искрено се надявам, че най-накрая ще спечелиш войната. :balk_198:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Какво да правя?
« Отговор #47 -: Април 01, 2006, 06:35:57 am »
Цитат на: Melrose
Jam, съпругът ми е българин. Мислиш че това е характерно в повечето случаи за българските мъже??

да, Мелроуз, бях сигурна, че съпругът ти е българин или ако не българин - то поне мъж от близкия Изток.

извинявай, но основно за българските мъже е типична тази мухлясала ориенталска представа, че щом си вдига пишката и щом дедо му я е вдигал, значи може да опложда; че да отиде за изследване означава да си бие чекия на публично място, че ще умре от срам от това, че е потърсил лекар...
само за българския мъж и събратята му от близкия Изток е характерен този егоизъм и пренебрежение към чувствата, проблемите и желанията на съпругата, който демонстрира твоя мъж!

обичай си го колкото искаш, за мен това е отвратително поведение и манталитет. аз лично такъв човек не бих могла да обичам.

както и да е, темата не е за мен, а за теб. от това, което пишеш, усещам, че има надежда, но ще е необходима много борба, много копане от твоя страна, много усилия, които явно ще отнемат повече от обичайното време. така че, щом си решила от него да са ти децата - не губи повече време, а заеми активна настъпателно-възпитателна позиция.

щом е влизал мъж ти тук, ето какво пише на този сайт по неговия въпрос (и дано го прочетеш, човече!):

1. изследването при наличие на проблем със зачеването ЗАПОЧВА ОТ МЪЖА, не от жената!
2. в над 50% от случаите причината за безплодие е у мъжа. ако жената се е изследвала из основи (както теб) - то причината е 85% у мъжа. останалите 15% са у Господ.
3. това, че ти става пишката, не означава автоматично, че можеш да оплождаш!
4. чекията може да се бие и в къщи, стига материалът да се отдели в стерилен съд и да се занесе в лабораторията топъл до 1 час.

и най-важното:
5. когато човек има някакви намерения за бъдещето си в семейната двойка, той ги обявава открито пред половинката си, за да няма грешки! ако мъж ти не иска да има деца, редно е да ти го каже направо, за да знаеш ти как да си планираш живота оттук нататък!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

Какво да правя?
« Отговор #48 -: Април 01, 2006, 09:52:58 am »
Мила , Melrose,
всичките ми съвети досега се основаваха на факта, че мъжът ти иска да има деца. След последния ти пост, почнах да се съмнявам, че това действително е така. На собствената си сестра е казал без да му трепне гласа, че в момента не мисли за това! Аз ако съм на твое място, ще му кажа, че щом не иска да даде материал дори и в къщи, значи той просто не иска да има деца. Ще гледам реакцията му , за толкова години, трябва да си разбрала кога те лъже...Пожелавам ти той да ИСКА деца, пък всичкият му инат да се дължи само на предрасъдъци и притеснения! Те са преодолими, но мироглед "не искам деца" за съжаление според мен е непреодолим! Пожелавам ти успех и ти стискам палци!
*
Какво да правя?
« Отговор #49 -: Април 01, 2006, 10:00:07 am »
Гостът съм аз. :oops:
*
Какво да правя?
« Отговор #50 -: Април 01, 2006, 10:30:17 am »
з дравеи, мили4ка и моя в на4алото се опаваше   :x  но даде материал в кашти с моя помошт и даЖе аз сама до занесах в клиниката.УСПЕХ И ДАНО ДА ГО ПРОУМЕИ направо егоистична постапка :balk_149:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Какво да правя?
« Отговор #51 -: Април 01, 2006, 11:55:00 am »
Мелроуз,

аз също започвам да изпитвам съмнения доколко мъжът ти желае да бъде баща (на основата на това, което споделяш).  Такива мъже има и то не малко, те искат единствени да са в центъра на ласките, грижите, суетенето в къщата и семейството, никой не им е нужен, 100%-ви егоисти.  Изясни дали случаят ви не е такъв.  Моят миличък в началото също се дърпаше, първият материал го занесох аз, даден от вкъщи, а следващите два пъти - вече явно претръпна и да видиш как дава, при това сам настоява - последният път, като му казах, че са открили бактерии в еякулата САМ изяви желание да повтори излседването.  Та, мисълта ми е, че при мъжете винаги е трудно и дискомфортно докато започнат, а после - без проблем.  
Не си позволявай да губиш още време, а изясни ситуацията - кой какво иска и какво е готов да даде за постигане на желаното.Успех.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Какво да правя?
« Отговор #52 -: Април 03, 2006, 10:27:26 am »
Той е наясно, че за да се разбере къде е проблема първата крачка е да се направи спермограма. Но не иска. Това би било все едно да  прави ч***И на публично място!

1. Ако има на света мъж, който никога не е бил ч*** (чекии), моля да ми се обади или да ми пише на лични!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Там където живеете, прегледите на площада ли се правят? Щото нали не ще мястото да е публично. Ако става за въпрос, твоите прегледи са много по-публични, защото в кабинета сте ти, докторът, пък може и някоя сестра. А докато дава материал са спермограма са си само той и списанието/телевизора. Абе мааааа му стара, извинявай, ама как мъжът ти се представя един гинекологичен преглед - като пиене на чай в китайски порцелан,  на двата края на петнайсетметрова маса ли?

Лелееее пак се ядосах! Даже се амбицирах малко от твое име  :wink:
Я не с оказвай! Ако искаш - прати го малко тук във форума на психотерапия.
В очакване ....
*
Какво да правя?
« Отговор #53 -: Април 03, 2006, 11:56:16 am »
Мелроуз,

Мила, хич ама хич няма да ти е лесно.....ама си мисля че проблема идва не от неискането на деца, а от предразсъдъците  .....

Според мен - ще успееш да го убедиш,
но ти трябва ДА СМЕНИШ И СТРАТЕГИЯТА И ОРЪЖИЯТА.

4год. са ПРекалено достатъчно време да уври главата му за идеята.

Трябват действия от твоя страна и то сериозни.
не се наемам да казвам какви... ти си познаваш човека най-добре...
(пък и ако сега дам идея, пък той ги прочете.... ще се обезмили тактиката... щото туку виж предприел Контра-атака. :wink: )

Казваш че много сте говорили.... ама зависи и от това КАК... монолозите от твоя страна явно не са довели до успех.

Казваш.... изискваш.... и питаш и искаш ПОЗИЦИЯ от негова страна... както и да спазва това което казва и обещава.
Открит диалог, без назидателни изречения, ... ще трябва да се бориш с предразсъдъци все пак.
Сигурана съм че ще успееш.

Момичета, нека не го съдим момчето за това, че като го е питала сестра му, той е казал че още не мислят за бебе.
Това че е казал че още не мислят.. по никакъв начин не означава че той не иска бебе.
Я сега нека всеки от нас да си признае  - не е ли давал същия отговор, когато е усещал че тези въпроси навлизат прекалено много в личното му пространство.
Аз съм отговаряла по подобен начин. И продължавам да го правя, не влиза на всеки в работата (било то братя и сестри) ... да се ровят под юргана...
За това пак призовавам - открит диалог между тях двамата.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Какво да правя?
« Отговор #54 -: Април 03, 2006, 16:11:04 pm »
Цитат на: Fussii
Той е наясно, че за да се разбере къде е проблема първата крачка е да се направи спермограма. Но не иска. Това би било все едно да  прави ч***И на публично място!
Ако искаш - прати го малко тук във форума на психотерапия.

Мелроуз аз съм за по-агресивният метод който по-нагоре някой ти беше предложил. Досега не писах защото момичетата доста добре са ти отговорили. Та значи заставаш срещу този твой господин и го питаш искаш ли да живееш с мен и да ме обичаш, ако искаш отиваш на лекар. Ако ли не обявяваш стачка докато не поиска.  :evil:  Какви са тези глупости да си прави ч***и на публично място. Както казва Фуси ако има мъж който не си е правил ч***и бих искала и аз да знам.

Фусинка той щом е взел да влиза тайно сигурно и е попрочел тази темичка. Дано само да си вземе бележка и да се заеме да помогне на жена си в борбата!!!  :evil:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Какво да правя?
« Отговор #55 -: Април 03, 2006, 21:44:31 pm »
Мила Мелроуз,щом не иска да отиде на един най-обикновен преглед,как ли ще постъпи ако проблема се окаже в него-други изследвания,лекарства...Не искам да ти давам съвети,ти най-добре си познаваш мъжа.Пожелавам ти единствено дори да изгубиш битката,да спе4елиш войната...Успех
*
Какво да правя?
« Отговор #56 -: Април 04, 2006, 09:07:04 am »
Мелроуз, прочетох постингите ти внимателно и съм напълно съгласна с До. Моето мнение е абсолютно същото. Съпругът ти все накога ще поиска дете НАИСТИНА /а не както сега ако стане, стане, ако не, здраве да е.../ - само че, Мелроуз, кога ще е това? Ами ако тогава ти вече си в по-напреднала възраст и нещата ще са още по-трудни? Дали тогава той ще е готов да се съобрази с теб, както сега ти с него, или ще потърси други, неприятни за теб варианти?
Да, аз не бих чакала нито секунда повече и бих възприела неговото държание като нежелание да има дете от мен. Бих му поставила ребром въпроса, бих му дала срок, в който да преосмисли поведението си, и ако и тогава не направи спермограма, бих се замислила сериозно за други алтернативи, включително и такива, които напълно го изключват.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Какво да правя?
« Отговор #57 -: Април 04, 2006, 13:16:44 pm »
Здравей,миличка ! :D Виждам ,че момичетата са ,както винаги много готини и веднага са взели присърце проблема ти...наистина е страхотно,че го има този сайт ! А сега приеми и моят коментар на ситуацията от позицията на човек,който повярвай ми ЗНАЕ какво значи да се бориш с мъжа до себе си...  :cry: Дълго време споделях подобни неща тук и момичетата ми даваха подобни съвети...направо срам ме хвана по едно време. :oops: Чуствах се ,като "оная бе...дето все мрънка,че мъжа и не я разбира... :oops: ",мислех,че проблема е в мен,че аз нямам нито капка женска хитрост в себе си,не умея да го накарам да иска дете колкото мен. Опитах ВСИЧКО молби,заплахи,дори го напуснах /няколко пъти/ ...отслабнах до неузнаваемост,станах ,като луда...и накрая един ден осъзнах,че бих се чуствала много по-добре сама. След всичко,което изтърпях,времето ,което никой няма да ми върне...тежките думи ,на които се наслушах и всичката помия,която се изля върху мен ,разбрах,че вече неискам дете от този човек,не и по тоя начин ,не и насила...любовта ми вече я нямаше. Сега съм сама и готова да срещна някой ,който да иска същото ,като мен ...ако ли не - животът е толкова хубав и шарен - нещо,което не бях забелязвала в последните шест години...С всичко това искам да ти кажа,че изход винаги има ,но ти за себе си трябва да решиш дали си готова на компромиса да не станеш майка ,но да запазиш мъжа до себе си . Е аз не можах да се примиря... Успех ,миличка ,надявам се да не съм те огорчила...знай,че те разбирам прекрасно и ти стискам палци,каквото и да решиш . :balk_21:
*
Какво да правя?
« Отговор #58 -: Април 04, 2006, 16:27:05 pm »
Оф. Ели! Много те харесвам, да знаеш. Много искам да си щастлива.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Какво да правя?
« Отговор #59 -: Април 04, 2006, 17:15:15 pm »
Благодаря ти,Кафенце ! Да ти се връща ...на теб всички останали прекрасни момичета във форума ! Въпреки всичко немога да се разделя с вас ! :wave: