Jam, съпругът ми е българин. Мислиш че това е характерно в повечето случаи за българските мъже??
да, Мелроуз, бях сигурна, че съпругът ти е българин или ако не българин - то поне мъж от близкия Изток.
извинявай, но основно за българските мъже е типична тази мухлясала ориенталска представа, че щом си вдига пишката и щом дедо му я е вдигал, значи може да опложда; че да отиде за изследване означава да си бие чекия на публично място, че ще умре от срам от това, че е потърсил лекар...
само за българския мъж и събратята му от близкия Изток е характерен този егоизъм и пренебрежение към чувствата, проблемите и желанията на съпругата, който демонстрира твоя мъж!
обичай си го колкото искаш, за мен това е отвратително поведение и манталитет. аз лично такъв човек не бих могла да обичам.
както и да е, темата не е за мен, а за теб. от това, което пишеш, усещам, че има надежда, но ще е необходима много борба, много копане от твоя страна, много усилия, които явно ще отнемат повече от обичайното време. така че, щом си решила от него да са ти децата - не губи повече време, а заеми активна настъпателно-възпитателна позиция.
щом е влизал мъж ти тук, ето какво пише на този сайт по неговия въпрос (и дано го прочетеш, човече!):
1. изследването при наличие на проблем със зачеването ЗАПОЧВА ОТ МЪЖА, не от жената!
2. в над 50% от случаите причината за безплодие е у мъжа. ако жената се е изследвала из основи (както теб) - то причината е 85% у мъжа. останалите 15% са у Господ.
3. това, че ти става пишката, не означава автоматично, че можеш да оплождаш!
4. чекията може да се бие и в къщи, стига материалът да се отдели в стерилен съд и да се занесе в лабораторията топъл до 1 час.
и най-важното:
5. когато човек има някакви намерения за бъдещето си в семейната двойка, той ги обявава открито пред половинката си, за да няма грешки! ако мъж ти не иска да има деца, редно е да ти го каже направо, за да знаеш ти как да си планираш живота оттук нататък!