Здравейте момичета,
и аз имам нужда от малко помощ
Срам не срам, просто да ме насочите къде да се обърна. Проблемът ми е с топлофикация или по-точно с качеството на подавата "топла" вода...от близо месец, е почти невъзможно дда се изкъпем нормално. При положение, че се къпя винаги към 23,30-00,00 - топлата вода съвсем не е топла, даже на моменти става ледено студена. Обаждах се няколко пъти на аварийните им служби, уж отраняват проблема и след седмица - положението е пак същото. Тази вечер вдигнах поредния скандал по телефона, авариините дойдоха точно след 30 минути. Ами...отговориха ми"Госпожо, ние проблем не открихме, подава ви се вода 50градуса." Само, че минута преди това, господинът "отви" кранчето и се чу как шурна водата по тръбопровода. Като се качих в апартамента топла вода вече имаше. Та...молбата ми е...искам да подам жалба, към Комисията за защита на потребителите или към топлофикация. Защото реално, аз цял месец "точа" топла вода, а се къпя със студена. Но...ПЛАЩАМ за топла вода и то редовно. Може ли да ме насочите, на къде да поема. Благодаря предварително.