имам следният случай- собственик съм на 3 абонаментни карти към глобул, които не ползвам аз /за баба, дядо и майка ми взехме, на минимален план, с безплатни към 3 номера- моят и между два от другите/
май месец си смених номера, отново в глобул, открих си 4та карта
междувремено майка отива да плаща по другите три карти и я убеждават да "преподпише" договорите по тях, защото изтичат в края на май
казва, че единият от номерата в групата е сменен и иска да го смени в системата, за да почне да си говори безплатно с него, отговарят че само титуляра може да го направи
и така- натрупаната сметка този месец е 50 лева /защото хората си мислят, че говорят безплатно с мен, да ама не/ и аз разполагам с новоподписани договори за две години, на които не фигурира моят подпис
предвид това, че ми продадоха и смарт фон без интернет към месечния план и за 10 дена сметката ми е 110 лева само за това, че телефона ми се е обслужвал /или тотал 190 лева за месеца/ съм меко казано бясна и решена на всичко по отношение на Глобул
в конкретният обект ми отказаха освен всичко друго да ми направят ксерокопия на двата договора, в които не присъства моя подпис
чисто юридически- имам ли шанс да ги осъдя и на каква база?
мислех си за документна измама и на тази база да откажа да имам всякакви договрни отношения с Глобул /не само за конкретните две карти, а за 4те/ и да не дължа таксите за неустойка /по 200 лева на карта при преждевремено прекратяване на договора/