0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Оф,и сега като крашна Скайп,съм без връзка вече 2ри ден...Някой с Виста да има същия проблем??пп Всичко описано на уебсайта им съм пробвала - не става
Да,намерих файла и го изтрих.Обаче,на всяко ново опитване да стартирам Скайп ми се появява отново.Опитах също и да променя името на директорията и да инсталирам ъп дейта ама пак не стана...
Цитат на: fibo в Май 27, 2011, 21:31:54 pmОф,и сега като крашна Скайп,съм без връзка вече 2ри ден...Някой с Виста да има същия проблем??пп Всичко описано на уебсайта им съм пробвала - не става Хм за Виста не знам, аз пробрах на XP и на 7ца и стана след като изтрих xml-a.
http://heartbeat.skype.com/2011/05/problems_signing_into_skype_an.html ползвах тези инструкции. Виж дали файла ти не е просто shared без разширението xml отзадСлед като напишеш рън натискаш ентър. След това в полето за писане копираш това: %appdata%\skype И след това намираш файла и го изтриваш. И като стартираш наново няма да имаш проблем с логването.
Вече не знам какво още да направя,освен да чакам и откровенно да споменавам на ум Майкрософт Ама Борко вече 3ти ден обикаля компа и вика "ба ба ба..."
Изстрии го през control panel. След това го качи наново.