Вижте сега, раждането си е раждане. Лошото е, че е болезнено. Хубавото е, че е за няколко часа и после цял живот се радваш на прекрасно човече.
Дали е секцио или нормално, за това си има лекари. И двата варянта са свързани с болка. Зависи си от човек и организъм. И аз искам да заспя и да се събудя с бебе без болка ама няма
Все пак е веднъж, два пъти, дай боже и трети път да има и пети за желаещите и не е болка за умиране. Аз незнам какво има да си избирате, според мен това не избираме ние. Дали е секцио или нормално, ми има си лекари за това.
Все едно да обяснявам на фризъорката как се подстригва или тя на мен за проектиране и схемотехника да ми говори. Та така де, не мисля да обяснявам на лекаря как трябва да протече раждането ми, той е затова, да реши кое е най добро за мен и да го направи. И 30 страници да изпишем, при всеки е строго индивидуално и това, че Пена след секцио припка по коридора на втория ден, не значи че Станка ще припка след нея.
Пак казвам, това е период, който трябва да се изтърпи. Болезнен е, но кратък и си заслужава на сто процента.
Аз родих нормално, за лекаря нямах показания за секцио и никой дори не го е споменавал. На следващия ден детето ми беше много зле и вярвайте ми последващите 10 дни изобщо не усещах какво, къде и как ме боли. Болеше ме сърцето..
Сега ако господ ми даде шанса да имам още едно детенце, болката, секцио или нормално ще е последното нещо за което ще мисля. Биха ме интересували лекаря да е с опит и детето ми да е живо и здраво.
Дразгите са абсолютно излишни. Незнам защо хабите нерви и време. Всеки си има мнение и го споделя. Това цитиране и хващане за дума и изречение, не го разбирам.
Времето и енергията изхабена за това, може да изхабите за една разходка и един хубав сладолед например
Поздрави.