0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

stela

Имам операция и са ми отстранени яйчниците и тръбите, но матката ми е съхранена. Моля помогнете ми дали мога да направя инвитно с донорска яйцеклетка.. Не смея да отида на лекар!!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Мога ли да направя инвитно без яйчници и тръби ????
« Отговор #1 -: Март 30, 2006, 19:35:24 pm »
е без лекар не може да минеш  :lol:
засега комплекти за домашно инвитро не се продават.

а на въпроса ти - да, можеш да направиш инвитро с донорска яйцеклетка. за целта трябва да си намериш сама донор или да се свържеш с някоя от клиниките, които предлагат такава услуга.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

koq klinika ima tazi usluga????
« Отговор #2 -: Март 30, 2006, 20:12:03 pm »
Molq te obqsni mi po-obstojno, mnogo e vajno!!!! Govorq ot imeto na moq priqtelka, koqto ima takyv problem..Dnes bqh pri genekologa si i iskah da go pitam no se zagovorihme za moite problemi i ne mi se otdade slu4aj...malko glupavo zvu4io tozi vypros, no naistina iskam da i pomogna, no pyrvo iskam da sym sigurna 4e se pravi takova ne6to. Tq ima fobiq ot lekari sled operaciqta i ne iska i da 4ue...dori otkazva6e da govori s men na tazi tema!!! Ot kyde si zapoznata ???
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Март 30, 2006, 20:42:41 pm »
Ми ние тук правим това - говорим си за репродуктивно здраве, за арт /асистирани репродуктивни технологии/ , обменяме опит за лекари и клиники.
Може да направи инвитро с донорска яйцеклетка - джам вече го е казала. Въпроса е да отиде в добра репроддуктивна клиника и те ще и кажат какво се прави.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Март 30, 2006, 23:34:19 pm »
Стела, запозната съм, защото преди няколко месеца тук , в тези форуми, една друга жена търсеше и разпитваше за инвитро с донорска яйцеклетка и накрая си намери! даже мисля, че е бременна.

просто приятелката ти, ако иска да тръгне по този път, трябва да се обърне към клиниките по инвитро (те не са много, лесно ще се свърже с всички) и да попита как стоят нещата с донорските яйцеклетки при тях.
имай предвид, че това струва доста пари, освен ако някой наистина не й подари яйцеклетки!
съветвам те да се поразровиш из старите теми на форум "Асистирани репродуктивни методи", там има писано по въпроса.
също така, виж адресите на инвитро клиниките от сайта си.

но ако приятелката ти има фобия от лекари, тя най-вероятно няма да иска да прави такава процедура...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!